FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN 1-0

Chindia - Gaz Metan 1-0. VIDEO Echipa lui Săndoi mai face o surpriză și urcă pe loc de play-off! Clasamentul actualizat

Chindia Târgoviște continuă parcursul remarcabil din actualul sezon. Sursă foto: Facebook
Chindia Târgoviște continuă parcursul remarcabil din actualul sezon. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 15:55 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 22:09

Chindia Târgoviște continuă parcursul remarcabil din actualul sezon. Dâmbovițenii au învins-o pe Gaz Metan, scor 1-0, și sunt pe un nesperat loc 4 în Liga 1.

Salvați in-extremis de la retrogradarea în liga secundă, Chindia poate fi considerată revelația de până acum a campionatului. Conduși de pe bancă de Emil Săndoi, jucătorii Chindiei au mai reușit o surpriză în Liga 1, după ce etapa trecută smulseseră un egal nesperat pe terenul campioanei CFR Cluj. Au învins-o pe Gaz Metan, care continuă să fie în „beznă” chiar și după venirea pe bancă a lui Jorge Costa.

După o primă repriză fără ocazii notabile, Chindia a deschis scorul imediat după pauză. Daniel Florea, cândva campion cu Astra Giurgiu, s-a înălțat superb și a înscris cu capul, fructificând din plin centrarea de manual a lui Neguț.

Chindia putea face 2-0 la ratarea lui Yameogo, dar și-a complicat inutil viața în ultima jumătate de oră. Dumitrașcu a văzut „roșu” direct pentru o intrare care nu-și are locul pe un teren de fotbal, iar Chindia a tremurat în final pentru a securiza victoria.

Fără idei concrete de joc și blocați de Aioani în puținele ocazii pe care și le-au creat, medieșenii au plecat de la Ploești fără puncte, iar obiectivul de a ajunge din nou în play-off e, momentan, departe. 

Chindia e pe locul 4, cu 11 puncte, în timp ce Gaz Metan se află pe locul 12, cu doar șapte puncte acumulate în șapte partide.

VIDEO Conferința de presă a lui Emil Săndoi: „Îi felicit pe băieți pentru jocul prestat astăzi”

Chindia - Gaz Metan 1-0

Chindia - Gaz Metan, echipe de start

CHINDIA: Aioani - C. Dinu, Pițian, Fomba, M. Ioniță - Neguț, V. Rață, Dumitrașcu, Yameogo - D. Popa, Florea
REZERVE: D. Moldovan, Neicuțescu, Negrea, Atanase, Berisha, Cherchez
ABSENȚI: A. Șerban, Dulca, Iacob (indisponibili), Corbu (accidentat)
ANTRENOR: Emil Săndoi

GAZ METAN (4-1-4-1): Buzbuchi - Butean, Larie, Baco, Velisar - Matias - R. Romeo, Oct. Deaconu, Valente, P. Costea - D. Cardoso
REZERVE: Pleșca, Trif, Horșia, Loembet, Ciocan, Sambu, Alceus, Da Silva Iliveira, Chamed
ABSENT: Dogaru (indisponibil)
ANTRENOR: Jorge Costa

Clasamentul Ligii 1

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Valerică Găman a găsit o explicaţia rezultatelor dezastruoase ale naţionalei: „Acesta este rezultatul ultimilor 30 de ani, al societăţii în care trăim, una săracă şi coruptă. Asta se reflectă și în fotbal”

EXCLUSIV Pablo Cortacero, infuzie importantă de capital la Dinamo: unde merg cei 800.000 de euro virați ieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  18 Octombrie 2020, 14:20

avem 40 de fotbalisti in lot, toti slabi. as rezilia contractul cu 30 dintre ei, doar 5-10 pastrati.... si chiar daca as risca o retrogradare, as juca cu juniorii.... afara 30 fara mila.... 30 de salarii OUT SI COMPLETARI CU JUNIORI!!! ASTA AR TREBUI!!!

115486966066476
Edi Girnita  •  17 Octombrie 2020, 16:54

Daca nu erau furați,sistematic,etapa de etapă, erau mult mai sus in clasament!Dar cui ai convine o echipa ca Chindia in play-of-ul ligii 1?

1177177172317584
Christian Ciuca  •  17 Octombrie 2020, 16:34

bravo lor, o echipa revelatie cu joc de atac, pina la eliminare putea fi 3-0 pentru Chindia dar portaru de la Mediașa facut un meci mare, si în zece Chindia a avut înca doua ocazii clare, merita victoria, fara deciziile aronate ale arbitrilor ar mai fi avut 5 puncte în plus.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează