FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 1-2

CHINDIA TÂRGOVIȘTE - FCSB 1-2 // VIDEO Cornel Dinu la GSP Live: „Ce a făcut Chindia e asemănător cu asediul Imperiului Otoman asupra Târgoviștei”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 22:39

Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat în stilu-i caracteristic, la GSP Live, deznodământul meciului Chindia - FCSB 1-2.

„Cred că atitudinea de a accepta dominarea FCSB-ului, etalată de Chindia, e asemănătoare cu asediului Imperiului Otoman asupra Târgoviștei, în 1462, în vremea lui Țepeș Vodă.

N-a fost nevoie de prea multe situații pentru a se ajunge la acest scor. FCSB a fost superioară, dar cei de la Târgoviște puteau îndrăzni mai mult. Reacția lui Moldovan n-a fost cea mai bună: Neciu și Liviu Mihaiu, doi jucători care au confirmat, au intrat abia în repriza a doua. 

Lucrurile par mult mai clare la FCSB din punct de vedere al așezării în teren și al sarcinilor de joc pe care Vintilă le trasează. FCSB e o echipă mai realistă și are posibilități mai mari de a câștiga și a face partide bune decât a făcut-o până acum”, a spus cel poreclit „Procurorul”, la GSP Live.  

Vezi AICI toate detaliile de la Chindia - FCSB 1-2!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
cornelconasu
cornelconasu  •  21 Octombrie 2019, 10:58

Doar că atunci în 1462...sfârșitul a fost altfel !!!

nealiniatul
nealiniatul  •  21 Octombrie 2019, 07:52

Dinu are dreptate ca de obicei.. ha ha. Doar el a jucat , antrenat si a trait de pe urma lui Dinamo, unde a avut parte de meciuri in care adversarii au venit ca viteii la taiere. Totusi, cit ar fi Jiji de bogat si influent, nu poate fi comparat cu spaima generata de Militie, Securitate si alte "organe".

394966434424757
Mihai Dinu  •  21 Octombrie 2019, 03:03

Pai doi jucatori pe banca, unul improvizat pe post, alti 2 impresariati de cine trebuie si am 50% din randament, dar trebuiau date punctele ptr. ca ultimile 3 meciuri castigate au fost la echipe apropriate FCSB-ului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează