FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - POLI IAȘI 1-1

Chindia Târgoviște - Poli Iași 1-1 » Egalitate la Buftea, în primul meci al zilei. Clasamentul actualizat

Chindia Târgoviște și Poli Iași se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 16 din Liga 1.
Chindia Târgoviște și Poli Iași se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 16 din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 18:50 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 18:58

Partida dintre Chindia Târgoviște și Poli Iași s-a încheiat cu un scor egal, 1-1, în primul meci al zilei din runda #16 a Ligii 1.

Chindia Târgoviște a dominat prima repriză și a deschis scorul în minutul 13. Singurul gol din prima parte a meciului a fost marcat de Denis Dumitrașcu, care a fost omul potrivit la momentul potrivit, după o minge respinsă în afara careului de apărarea celor de la Poli Iași. Mijlocașul dâmbovițenilor a șutat puternic din afara careului, iar Ianoș Brînză a încercat să boxeze balonul trimis de Dumitrașcu, dar a deviat mingea în propria poartă.

Denis Dumitrașcu se află la a doua reușită stagională din acest sezon, după golul marcat împotriva celor Sepsi Sf. Gheorghe în etapa a 11-a, meci pierdut de Chindia cu 2-1.

Andrei Cristea a adus un punct în Copou

Andrei Cristea, golgeterul echipei, a restabilit egalitatea pe tabelă în repriza a doua, după un gol marcat cu capul, în minutul 63. Cristea a marcat al 7-lea gol în acest sezon și se află pe locul 4 în clasamentul marcatorilor, la egalitate cu Dumitru Cardoso și Kevin Luckassen. Atacantul moldovenilor a mai avut o ocazie uriașă la ultima fază, dar șutul său a fost respins de Aioani.

Ultima dată când Chindia și Poli Iași și-au împărțit punctele a fost în prima întâlnire directă dintre cele două formații, în sezonul trecut al Ligii 1. Partida disputată pe stadionul Emil Alexandrescu s-a încheiat 2-2.

Clasament Liga 1:

Chindia - Poli Iași 1-1

  • Au marcat: Dumitrașcu 13 / Cristea 63

Chindia - Poli Iași, echipele de start:

Chindia (4-4-2): 25. Aioani - 98. Căpușă , 66. Iacob, 17. Pițian, 15. Dinu - 20. Neguț, 8. M. Dulca, 22. Rață, 80. Dumitrașcu - 19. D. Popa, 11. D. Florea
Rezerve: Moldovan, Martac, Fomba, Atanase, Ioniță, Berisha, Diaz, M. Costea, Yameogo
Antrenor: Emil Săndoi

Poli Iași (4-3-3): 95. Brânză – 19. Onea, 23. Frăsinescu, 3. Baxevanos, 14. Bușu – 88. F. Cristea, 18. De Iriondo, 8. Passaglia – 11. Vanzo, 10. A. Cristea, 90. Calcan
Rezerve: Axinte, Lopes Cabral, Stan, Mensah, Popadiuc, Mihalache, Zajmoivic, R. Popa, Cană
Antrenor: Daniel Pancu

Stadion: CNAF Buftea
Arbitru: Iulian Călin / A1: George Neacșu, A2: Cosmin Vătămanu / R1: Cătălin Popa

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Încă un transfer la Poli Iași: revine în Copou după doi ani

Ce l-a contrariat pe Sorin Cârțu la Craiova - Sepsi 0-0: „Frate, de unde a apărut aia?!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează