FOTBAL  »  Superliga  »  

CHINDIA TÂRGOVIȘTE // VIDEO Marcel Ghergu, președintele dâmbovițenilor, surprinde în cazul lui Voduț: „Poate reveni în fotbal!”

Articol de , - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 21:23

Marcel Ghergu, președintele Chindiei Târgoviște, a vorbit despre situația lui Mihai Voduț (25 de ani), fotbalistul suspendat doi ani din cauza pariurilor.

  • CONTEXT: Sancțiunea primită de Voduț e una nemaivăzută în fotbalul românesc: acesta va sta departe de fotbal 2 ani și va trebui să plătească o amendă de 300.000 de lei.  
  • Pentru a păcăli regulamentele, fotbaliștii având interdicție la pariere, Voduț îi oferea fostei iubite această misiune. Fotbalistul îi cerea acesteia să meargă la agențiile stradale pentru a-i plasa bilete la pariuri inclusiv pe meciurile propriei echipe.  
  • După ce a fost dat afară de la Viitorul, Voduț a ajuns în Israel, la Beitar Ierusalim, iar la începutul acestui sezon s-a întors în Liga 1, la nou-promovata Chindia Târgoviște.  

„Problemele sunt simple. După decizia Comisiei, am reziliat contractul pe cale amiabilă. Aveam și o clauză prin care i se interzicea să joace la pariuri. Nu am foarte multe amănunte, doar ce mi-a spus el. Părea foarte surprins de decizia. Spera să se rezolve. 

Sunt problemele lui. Eu cred că poate reveni în fotbal. Poate juca în străinătate, în orice țară, fără niciun fel de probleme. La noi va fi mai greu”, a declarat Ghergu pentru GSP.ro.

VIDEO // Marcel Ghergu, despre situația Chindiei

Vezi și: 

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // Bogdan Mara, devastator la adresa unei rivale din Liga 1: „Dacă nu sunt interese ascunse, eu chiar nu înțeleg!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează