FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Sabotat” de coechipieri? Marica avertizează, în cazul jucătorului de la FCSB: „E jucat prea puțin, își face fazele singur”

Andrea Compagno, în roșu // foto: Imago Images
Andrea Compagno, în roșu // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 10:34 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 10:43

Fostul atacant Ciprian Marica (37 de ani) simte că Andrea Compagno (26), atacantul cumpărat de FCSB cu 1,5 milioane de euro, nu este pus în valoare așa cum ar trebui de noii săi coechipieri.

De la transferul la FCSB, consemnat în finalul lunii august, Andrea Compagno a înscris 4 goluri în 7 apariții. Statisticile acestuia ar fi fost și mai bune, opinează Ciprian Marica, dacă italianul ar fi fost servit mai bine de către coechipieri.

FCSB, obligată să vireze o sumă importantă în conturile lui FC Botoșani » Valeriu Iftime: „Un «fes» de bani. Ne ajută”
FC BOTOȘANI
FCSB, obligată să vireze o sumă importantă în conturile lui FC Botoșani » Valeriu Iftime: „Un «fes» de bani. Ne ajută”

Ciprian Marica: „FCSB trebuie să-l pună în valoare pe Compagno. Și-a făcut singur fazele”

„FCSB are jucători cu calitate în față. Rămâne să vedem relațiile de joc, să-l pună în valoare pe Compagno, care este un jucător de careu, de centrare, care-și domină adversarul în jocul aerian. S-a jucat prea puțin pentru Compagno, italianul și le-a făcut cam singur.

Pentru fotbalul românesc, Compagno este un jucător care are încredere în el, și-a câștigat un oarecare statut. Este un marcator, bagă mingea în poartă. Este ceea ce are nevoie orice echipă de Liga 1”, a punctat Marica la Pro Arena.

O altă problemă evidențiată de fostul internațional român:

„Avem foarte puțini fundași care să ridice capul în momentul când centrează. Compagno face demarcări, e un jucător căruia trebuie să-i aduci mingea în fața porții.

Dar degeaba face el demarcări și se debarasează de adversar, dacă nu te uiți unde îi dai mingea. Avem de lucru din punctul ăsta de vedere”.

Compagno este cel mai bun marcator din actualul sezon de Liga 1, cu 9 goluri, 5 pentru FCU Craiova, 4 pentru FCSB.

Mai multe știri despre FCSB: 

Revanșă în „piuneze” » Dică și Becali le-au pus gând rău danezilor, dar n-au la dispoziție 3 titulari

Iftime l-a „citit” pe Dawa, jucătorul care i-a adus 400.000 de euro în conturi: „Acum sare mingea din el, parcă e colțuroasă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tivireli
tivireli  •  13 Octombrie 2022, 18:45
Postat de sorine pe 13 Octombrie 2022, 16:12

I-ati luat pe toti la rand,acum e ultimul,Compagno! Nu va e baa rusine sa bagati strambe de astea,intrigi de doi lei! Ce dracu a vazut Marica? S-a uitat pe gaura cheii cu prosopul pe El?

A vazut ce am vazut toti. A venit perfidul camerunez, si il sapa pe Compagno. Nu primeste mingi, si el este varf de careu

sorine
sorine  •  13 Octombrie 2022, 16:12

I-ati luat pe toti la rand,acum e ultimul,Compagno! Nu va e baa rusine sa bagati strambe de astea,intrigi de doi lei! Ce dracu a vazut Marica? S-a uitat pe gaura cheii cu prosopul pe El?

ionutplural
ionutplural  •  13 Octombrie 2022, 11:24

Nu le-a dat Dica traseele :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează