FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ciprian Marica, despre transferul lui Compagno la FCSB: „Nu cred că se va plia foarte bine pe jocul echipei”

Andrea Compagno, atacant FCSB
Andrea Compagno, atacant FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 12:58 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 14:05

Ciprian Marica (36 de ani), fostul internațional român, nu crede că Andrea Compagno (26 de ani) se va plia pe jocul celor de la FCSB.

  • Compagno poate debuta în meciul dintre Farul și FCSB. Partida se va disputa în această seară, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Becali a plătit 1,5 milioane de euro celor de la FCU Craiova pentru transferul atacantului, însă Marica nu înțelege entuziasmul creat în jurul italianului.

Nicolae Dică anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Am greșit, așa vom face de-acum”
FCSB
Nicolae Dică anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Am greșit, așa vom face de-acum”

Marica, sceptic după transferul lui Compagno la FCSB

„E genul de atacant care lipsește cu desăvârșire în Liga 1. Nu ai unul despre care să spui că seamănă. Sigur, are niște calități pe care ceilalți nu le au.

Juca la Craiova și se plia foarte bine pe jocul de acolo. Repet, contează și echipa în care joci, contează cum te pun în valoare colegii și dacă tu te simți bine. Nu putem să știm dacă va funcționa.

Pe ceea ce juca FCSB până acum, nu cred că se va plia foarte bine, era un alt tip de joc. Să vedem dacă va reuși Compagno. Este un atacant diferit față de ceea ce avem în Liga 1, așa cum am spus”, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.

Andrea Compagno, prima conferință la FCSB: „Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune”

Andrea Compagno (26 de ani) a oferit primele declarații în postura de fotbalist al celor de la FCSB. Italianul a vorbit în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu Farul, din etapa 8 a Superligii.

Sper să joc aici, îmi doresc să începem să câștigăm meciuri. Eu mă gândesc doar la ce am făcut pe teren, nu la ce fac impresarii cu contractul. Pe teren nu joacă milioanele, trebuie să joci și să te bați pe teren. Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul și să-mi ajut coechipierii.

Când ești la FCSB, trebuie să te gândești la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toți jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare. Sunt foarte fericit! Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispozția antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă”, a declarat Compagno.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ciudatul caz al unui jucător din Liga 1: liber n-a fost bun, scump e mai bun

Se transformă în BCSB după transferul lui Compagno » Roș-albaștrii, talie demnă de o echipă de baschet

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
Shogun01
Shogun01  •  31 August 2022, 14:56
Postat de forzzainter pe 31 August 2022, 14:22

Las marico ca te.ai pliat tu la fcsb, ai rupt, nu asa, n.ai treaba....

Marica, atunci cand juca la fcsb era bulversat de sfaturile nasului, Nastase... ati vazut ce urmari a avut cativa ani mai taziu...a ramas in prosop :)))

Shogun01
Shogun01  •  31 August 2022, 14:43

In iarna te asteptam inapoi, gratis :))

forzzainter
forzzainter  •  31 August 2022, 14:22

Las marico ca te.ai pliat tu la fcsb, ai rupt, nu asa, n.ai treaba....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează