FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

L-a desființat pe Andrea Compagno: „Se vede că a fost jucător de San Marino”. Un fost internațional l-a criticat dur pe atacantul celor de la FCSB

Andrea Compagno
Andrea Compagno

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2022 11:28 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 12:12

Ciprian Marica (35 de ani) a comentat în termeni duri evoluția atacantului italian Andrea Compagno (26 de ani), fotbalist transferat recent de roș-albaștri de la FCU Craiova contra sumei de 1,5 milioane de euro.

Atacantul italian a marcat 2 goluri pentru noua echipă, dar nu l-a impresionat pe Ciprian Marica. 

Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”
CSU Craiova - FCSB 2-1
Gigi Becali a anunțat o decizie radicală, după eșecul cu Craiova: „Gata, tată! Sută la sută așa va fi”

Ciprian Marica: „Nu degeaba a fost jucător de San Marino”

Fostul internațional a criticat evoluția atacantului italian al vicecampioanei României din derby-ul pierdut de elevii lui Nicolae Dică în fața Universității Craiova, scor 1-2, menționând că nu este întâmplător faptul că până în urmă cu puțin timp juca în campionatul din San Marino, la formația Tre Fiori.

„Pare că se confirmă ceea ce-mi spuneau niște prieteni și anume că FCSB aruncă trei milioane de euro pe geam. De ce spun asta? Mă refer la Miculescu, destul de șters, destul de palid. Cât și Compagno. Am văzut ceva ce nu am mai văzut de mult. Avea cinci metri în fața lui Screciu și cu toate astea jucătorul Craiovei i-a luat fața.

Să vină un fundaș și să de depășească... mi se pare că nu întâmplător acest Compagno a fost jucător de San Marino până nu de mult”, a declarat Ciprian Marica, la ProArena.

Gigi Becali a scos un milion și jumătate de euro din buzunar pentru aducerea atacantului

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani), a plătit o sumă importantă de bani pentru transferul lui Andrea Compagno de la FCU Craiova 1948. Latifundiarul din Pipera a scos din buzunare nu mai puțin de 1,5 milioane de euro, făcând din fotbalistul născut la Palermo al doilea cel mai scump transfer efectuat în această vară de gruparea roș-albastră: doar David Miculescu a costat mai mult, arădeanul aducând în conturile celor de la UTA Arad suma de 1,7 milioane de euro. 

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN LIGA 1: 

„E haos total la FCSB!” » Dumitru Dragomir n-a menajat pe nimeni: „E o tâmpenie să faci asta! Unii jucători nici nu pot să alerge”

Chindia Târgoviște negociază cu un antrenor demis recent de la altă echipă din Liga 1 + S-a discutat și cu Mircea Rednic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
strangerOne
strangerOne  •  19 Septembrie 2022, 18:35

Asa spuneau si nemtii despre Ciprian Marica atunci când evolua în Germania: "Se vede ca e jucator de România:))"

terranovaaa
terranovaaa  •  19 Septembrie 2022, 18:06
Postat de dandana pe 19 Septembrie 2022, 17:30

Chiar și eu știam aceste un jucător de duzină. Nu am înțeles de e iei un jucător care a dat 10 goluri în 3 ani . A arătat și la faza de la penalti ca nu este jucător, dar a arătat și după când spunea ca este 11m. Încă se mai crede la mititelu, echipa de duzină. A doua țeapă luată de Becali cu acest jucător de la mititelu

O gluma si mai mare decat chelnerul de San Marino e domnu ghita.brrrr care se jura ca nu mai intra in veci pe aici :))

sportmaniac
sportmaniac  •  19 Septembrie 2022, 17:35

Degeaba ai fost jucător dacă faci astfel de comentarii... Până una alta Compagno şi-a făcut treaba la Craiova şi încearcă să iasă în evidenţă şi la FCSB, nu e vina lui că echipa arată cum arată în perioada asta.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close