FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ciprian Marica, înțepături către Nicolae Dică: „Radaslavescu nu dădea totul la Hagi? Mai contează și cu cine lucrezi”

Eduard Radaslavescu/ foto Imago Images
Eduard Radaslavescu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2022 10:25 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 13:18

Ciprian Marica (37 de ani), oficialul de la Farul, l-a „înțepat” din nou pe Nicolae Dică, după ce-l criticase și la finalul meciului retur cu Silkeborg (0-10 la general), când a spus că tehnicianul de la FCSB „ar trebui să își rupă carnetul de antrenor”.

După 0-5 cu echipa daneză, Gigi Becali se lansa într-un atac asupra jucătorilor și seriozității lor în timpul antrenamentelor, unul dintre cei vizați fiind Radaslavescu, jucătorul cumpărat de la Farul în vară. 

Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”
FCSB
Gigi Becali s-a dus în cantonament după meciul cu Silkeborg: „L-am luat pe fiecare în parte la discuții” + Mesaj pentru Coman: „Bă, dă pase!”

„Că nu ştiu ce, că lui Radaslavescu nu îi place să muncească. Cum, mă? Stai lângă el și pune-l la muncă”, spunea Gigi Becali la Prima Sport 1.

Ciprian Marica: „Radaslavescu nu lucra la Hagi?”

„Radaslavescu atunci când era la Hagi, nu lucra cu el la antrenamente, nu dădea totul? Mai contează și cu cine lucrezi. M-am bucurat că Becali s-a dus la echipă să simtă vestiarul. Nu ți poate transmite altcineva exact ce se întâmplă acolo. 

Alta e când îți iei singur informațiile de la echipă, despre ce se întâmplă acolo, și nu când primești informații cu tentă. Revin la Radaslavescu. E greu de crezut că acest jucător nu se pregătește. Trebuie să știi să crești un puști, nu e de ajuns să îl iei la echipă”, a declarat Ciprian Marica la Pro Arena.

Citește și alte știri despre FCSB:

Gigi Becali îl pune la punct pe Mihai Stoica: „Văd că nu s-a smerit. Fraierul a sărit imediat, trebuie să reglăm niște lucruri”

Gigi Becali și-a făcut calculele pentru titlu: „Batem Sepsi, câștigăm restanțele și gata”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  17 Octombrie 2022, 16:07

Deci Marica,Becali la câți bani a dat pe jucători lui Hagi își face avere pe lumea aialaltă !!! In schimb...Betancur,Tucudean ,Boli aproape moca la CFR !!!

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  17 Octombrie 2022, 16:03

Marica s e face de rasulet !!! Radaslavescu și Boboc erau rezerve la Farul !!! Marica ar trebui sa i mulțumească lui Becali că a dat milioane pe niște rezerve când Farul l a vândut -Betancor -pe omul de gol la CFR cu 350 000 ...!!!

soimiisibiu
soimiisibiu  •  17 Octombrie 2022, 15:57

Da dădea totul pe banca la Hagi ca u prea juca!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close