FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Ciprian Marica protestează: „Autoritățile sunt depășite! Nu le pasă de sport”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2020 16:59 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 17:36

Ciprian Marica, fost internațional și actualul patron al formației Farul, s-a declarat nemulțumit de modul în care sunt tratate echipele care au cazuri de coronavirus.

Fostul atacant spune că protocolul dintre Ministerul Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății este unul ambiguu și acuză faptul că Direcțiile de Sănătate Publică îl interpretează diferit.

„Le pasă prea puțin de sport. Am auzit, ca să nu dau mai multe detalii, că la DSP habar nu aveau de protocolul dintre MTS și MS. Spuneau că «Nu ne interesează de protocolul de la MTS. Ținem cont de cel la Ministerul Sănătății». Li se zicea: «Domnule, există un acord între cele două Ministere!» și răspundeau «Nu îmi place sportul». Da, se întâmplă ca unii să fie mai pasionați ca alții. 

Suntem depășiți de situație! Asta e realitatea. Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e să spunem «Doamne, ajută!» (n.r- își face cruce). Cred că autoritățiile sunt depășite. Nu există un interes din partea lor să deschidă sportul.

Ideal ar fi să existe aceeași măsură! Dar fiecare interpretează după bunul plac. Unii spun că toți contacții direcți trebuie izolați, așa cum se întâmplă la Astra, alții că doar cei pozitivi trebuie izolați, nu și cei negativi. E interpretabilă situația”, a declarat Ciprian Marica în emisiunea „Liga Digi Sport”,

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Nu doar jucătorii au COVID-19 la Astra » Dani Coman, testat pozitiv încă de acum 3 zile

EXCLUSIV Conducerea lui Dinamo reacționează după problemele de la juniori: „Plătim facturi din urmă! Ce vină am eu?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cneius
cneius  •  29 Octombrie 2020, 20:31
Postat de theunderdog pe 29 Octombrie 2020, 19:03

Are dreptate Marica. Sportul este cel mai bun ambasador al tarii! dar pe guvernanti ii intereseaza prea putin acest lucru. Suntem de rasul lumii! pe vremea lui Ceausescu sportul era mult mai bine organizat. Acum nu mai facem nimic sa evoluam.. suntem ciuca batailor. Ce mai avem in tara asta e doar handbalul feminin si Tenis o singura jucatoare Halep prea putin!!

Nu doar guvernantii sint de vina ! Vina este la toate nivelele, incepind cu gradinita

markksson
markksson  •  29 Octombrie 2020, 20:07

Chiar nu mai gasiti pe nimeni caruia sa ii luati interviu, doar pe fustangiul asta?

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Octombrie 2020, 19:29

Ce dulce e Marica / Mi-a dat cheile Cornel / Batranelu-i cearta-n baie / Ce dulce e Mariiicaaaa.... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează