FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Marica, scos din sărite de ultima decizie a lui Becali: „Dă-i, mă, puțin timp! FCSB nu e jos din cauza unui jucător”

Ciprian Marica (36 de ani), investitor minoritar la Farul, a criticat în termeni duri strategia lui Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.
Ciprian Marica (36 de ani), investitor minoritar la Farul, a criticat în termeni duri strategia lui Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 septembrie 2022 17:19 / Actualizat sambata, 03 septembrie 2022 17:19

Ciprian Marica (36 de ani), acționar minoritar la Farul, a criticat în termeni duri strategia lui Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB. 

După doar 3 apariții și puțin peste 100 de minute jucate în tricoul lui FCSB, mijlocașul moldovean Vadim Rața (29 de ani) a plecat de la vicecampioana României. Patronul Gigi Becali l-a etichetat imediat și l-a trimis „pachet” înapoi la FC Voluntari. 

A semnat! Arlauskis a revenit în Liga 1 și va lupta pentru titlu
TRANSFER
A semnat! Arlauskis a revenit în Liga 1 și va lupta pentru titlu

Ciprian Marica, mesaj dur pentru Becali: „FCSB nu e jos din cauza unui jucător”

„Să avem puţină răbdare cu băiatul. De abia a venit, lăsaţi-i şi lui puţin timp de acomodare, de adaptare. Stai, că poate o să funcţioneze. 

Ştii care e ideea? Noi luăm jucători şi vrem să fie ca o piesă de teatru, să îl punem şi să funcţioneze. Dă-i, mă, puţin timp, acomodează-l cu echipa. Faptul că FCSB este jos în clasament nu este din cauza unui jucător.

E cazul lui Vadim Raţa, că nu a dat niciun ban pe el, dar dacă dădeai 1,5 milioane pe el? Trebuie să îl angrenezi cumva. Ce, Miculescu ţi se pare că funcţionează?”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Eu l-am sfătuit să plece. Ăsta e lotul, asta vrea patronul. Față de lista UEFA care a fost cu Viking, este singura schimbare: Compagno intră în locul lui Rața
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Marin Barbu: „Hagi n-ar putea să conducă FCSB, cu Gigi e greu e lucrat”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mijlocașul ofertat de Rapid nu va juca împotriva giuleștenilor în meciul direct! Care este motivul

Andrei Burcă a ratat un supertransfer » Ar fi putut juca împotriva lui PSG, Juventus și Benfica în Champions League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
81mada
81mada  •  04 Septembrie 2022, 11:55

Astia de la Faru isi dau cu parerea despre toti, cei mai destepti sunt, se baga in seama prea mult!

bererece
bererece  •  04 Septembrie 2022, 01:48

Cipriane, a zis Ilinca să lași comentariile de *** că ș'așa nu te pricepi (bă meseriașule, parcă tu erai ăla de luase Farul, nu?!Norocul lor că i-ai lăsat!!!) și să treci prin Mega că au promoție la prosoape.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

heronzeus
heronzeus  •  03 Septembrie 2022, 19:10
Postat de danutmarianradu pe 03 Septembrie 2022, 18:18

Marica are perfecta dreptate. Rata a jucat 100 min. în 3 meciuri, iar Dawa a jucat în toate meciurile și din cauza lui s-au pierdut 8 puncte în campionat. Cine e mai vinovat pentru locul din clasament si ar trebui să plece: Rată sau Dawa? Pentru 1,5 milioane euro D.Miculescu a marcat 1 gol în 8 meciuri, iar Compagno 1 gol în singurul meci jucat. De ce nu-l da și pe D.Miculescu înapoi la UTA.

*** cand naiba a jucat miculescu 8 meciuri ? iar dawa a dat goluri destul de importante gresind mai putin decat cristea si miron sezonul trecut spre exemplu. iar compagno are un meci si un gol,sa continue tot asa. cu un gol pe meci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează