FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - ASTRA 1-1

CLINCENI - ASTRA 1-1 // Constantin Budescu, revoltat: „Am fost nervoși, s-a jucat fără lumină în repriza a doua”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 19:56

Constantin Budescu, 30 de ani, a revenit printre titularii Astrei Giurgiu în remiza obținută de giurgiuveni pe terenul Academicii Clinceni,  scor 1-1 (Tamaș 32 ag. / Al. Popescu 45+3 ag.).

După meci, mijlocașul Astrei s-a plâns de condițiile de joc din repriza secundă. Partida începută la ora 17:30 s-a disputat la Călărași, stadion care nu dispune de instalație de nocturnă.

„Mă simt foarte bine, mi-am revenit și sper ca pe viitor să obținem victorii, pentru că avem nevoie de puncte pentru a ajunge în play-off.

Am fost nervoși cu toții, nu numai eu. Suntem mereu pe drumuri, nu știm unde jucăm, aflăm cu două zile înainte. Am jucat fără lumină în repriza secundă, abia dacă ne mai vedeam”, a declarat Constantin Budescu, la Look Sport. 

Vezi și:

CLINCENI - ASTRA 1-1 // Gabriel Tamaș își avertizează un coleg după gestul reprobabil de la Călărași: „Să nu-i facă, Doamne ferește, un dosar penal” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează