FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - ASTRA 1-1

CLINCENI - ASTRA 1-1 // Gabriel Tamaș își avertizează un coleg: „Să nu-i facă, Doamne ferește, dosar penal, că mie mi-au făcut”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 19:36

Astra Giurgiu a remizat cu Academica Clinceni, scor 1-1. Francezul Oumare Tounkara (29 de ani) ar fi spart ușa vestiarului de la Călărași, nervos pentru faptul că a fost înlocuit.

Oumare Tounkara a fost introdus de Dan Alexa la pauză, în locul lui Mihai Răduț. În minutul 74, după eliminarea lui Radunovic, Tounkara a fost scos de pe teren și a avut o reacție reprobabilă. Conform TV Telekom Sport, atacantul a spart ușa vestiarului de la Călărași și s-a rănit la mână.

Gabriel Tamaș a comentat cu mult umor situația, amintind de momentul din 2013, când a spart ușa de la intrarea unui bloc din București.

Să nu-i facă, Doamne ferește, un dosar penal, că mie mi-au făcut. Eu nu am văzut dacă a spart ușa. E treaba lui, e băiat mare. Nu mă bag”, a declarat Tamaș la TV Telekom Sport.

Tamaș nu renunță la naționala României

Tamaș a urmărit „dubla” României cu Spania (1-2) și Malta (1-0) și e încrezător în șansele de calificare la EURO 2020. El așteaptă cu brațele deschise o convocare din partea lui Cosmin Contra.

„Cu Spania am trăit bine meciul, cu Malta nu prea bine. Speranțe rămân, dacă vom juca așa cum am făcut-o cu Spania. Eu vreau să ajut Astra în acest moment, nu echipa națională. Dacă vine convocarea, voi răspunde pozitiv”, a comentat Tamaș situația „tricolorilor”.

Vezi și: 

ACADEMICA CLINCENI - ASTRA 1-1 // VIDEO Două autogoluri au decis primul meci al etapei #9 » Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rivaldinho
rivaldinho  •  13 Septembrie 2019, 21:22

Nu stiu ce mai scrieti de aceasta nulitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează