FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Clinceni - Dinamo // Vestiar încins în „Ștefan cel Mare”: bănuieli, intrigi și amenințări printre „câini”

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2019 09:47

Dinamo luptă pentru play-off pe final de 2019 într-o atmosferă apăsătoare, plină de bănuieli și intrigi, cu jucătorii amenințând și sperând să-și încaseze, nu se știe când, restanțele salariale ajunse la 2 luni. 

„Câinii” speră la play-off și luptă ca să prindă din urmă grupul primelor 6 echipe din clasament. Sunt 5 puncte între Dinamo și Gaz Metan, care va fi chiar duelul ultimei runde din sezonul regulat, la Mediaș. 

Jucătorii ce-au ajuns la două luni de întârziere au transmis conducerii că vor să li se rezolve mai repede doleanțele, altfel iau în calcul și varianta de a-și depune memorii! „Lumea e supărată la echipă, «câinii» mârâie. Uhrin încearcă să-i țină cu picioarele pe pământ, însă situația e încordată", au declarat sursele GSP.  

„Patriotismul” la Dinamo 

Dusan a început să le țină speech-uri motivaționale: „Este important să luăm 9 puncte din următoarele trei partide, dacă vrem să ajungem în play-off. Nu 6, nu 7, 9, adică trei victorii! Nu contează că sunt probleme cu banii, trebuie să batem acum”, le-a transmis cehul jucătorilor.

Următoarele trei dueluri sunt cu Clinceni în deplasare, cu Iașiul și cu Chindia, ambele acasă. Iar fotbaliștii au auzit - nu și confirmat! - că ar putea ajunge la zi cu salariile până la Crăciun.

Se bănuiesc între ei 

Iar aici intervine o altă problemă la Dinamo. Nu mai știu în ce și în cine să creadă. Mai ales de când au existat discuții în vestiar că unii jucători își primesc mai repede salariile decât alții. 

Și aici a intervenit antrenorul ceh, care le-a cerut fotbaliștilor: „Concentrați-vă pe meciuri și atât, nu să vorbiți cu șefii sau să vă plângeți! Banii vor veni, în primul rând să ne vedem interesul ca să ajungem pe loc de play-off până la finalul lui 2019”. 

6 meciurimai are de jucat Dinamo în 2019: cu Clinceni (d), Iași (a), Chindia (a), Hermannstadt (d), Sepsi (a) și Botoșani (d)

4 partideva mai juca Dinamo imediat după reluarea campionatului în 2020: cu Astra (a), Voluntari (d), FCSB (a), Gaz Metan (d)

3 meciuriare Academica pe stadionul din Clinceni, o remiză, cu Craiova, două victorii, cu Botoșani și cu Iași

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Rușii de la UFA vor să-l vândă pe Nedelcearu și l-au ochit pe Denis Ciobotariu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
7manuel
7manuel  •  21 Noiembrie 2019, 20:22
Postat de fcsbnuesteaua pe 21 Noiembrie 2019, 13:28

Ce articol interesant hahahahahh ..bine ca am aflat cu cine mai are de jucat dinamo in 2019..

Chiar asa prostalau esti, nu stii cu cine joaca echipa ta de suflet?

7manuel
7manuel  •  21 Noiembrie 2019, 20:21

Cine *** nu stie ca mimamo-i moarta de foame? Au dreptate mimamovistii sa protesteze si sa se ia de Apostol. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valii_sv
valii_sv  •  21 Noiembrie 2019, 19:11

Apostol , Vranceanu sau Raureanu ,, iubesc" la nebunie clubul Dinamo!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close