FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - SEPSI 1-1

CLINCENI - SEPSI 1-1 // Scandal monstru la finalul meciului de la Giurgiu! Atac direct la FRF: "Râde lumea de noi! Astea-s condiții?"

Articol de - Publicat luni, 26 august 2019 11:15

După al șaselea egal din acest sezon, antrenorul Csaba Laszlo a sărit la gâtul celor din Federație și i-a atacat pentru condițiile în care se joacă în L1.

Sepsi a plecat cu un punct din deplasarea de la Giurgiu și asta doar cu ajutorul asistentului Dragoș Iliescu din Craiova, care n-a văzut un ofsaid dublu la Barisici din care covăsnenii au reușit egalarea.

"E a doua oară când vorbesc despre arbitraj, dar de data aceasta chiar spun că am fost dezavantajaţi. Golul lor este din ofsaid, unul destul de mare, şi nu ai voie să nu-l vezi! Suntem aici și trebuie să ne lase să terminăm acest campionat. Vreau să fim lăsați să jucăm fotbal" a fost concluzia lui Ilie Ponearu.

Dacă antrenorul din Clinceni a fost furios pe deciziile luate de brigada de arbitri, tehnicianul lui Sepsi, Csaba Laszlo, a fost un car de nervi. "Oamenii de la Federaţie ar trebui să se gândească puţin, dacă vrei să ai un joc de fotbal la Divizia A cu calitate, atunci trebuie să ai şi infrastructură şi să te uiţi puţin la vreme. Dacă cineva vede în străinătate meciul ăsta şi o să știe că e din Divizia A din România, o să râdă. O să râdă, sincer. Şi noi suntem vinovaţi!", a spus Csaba.

Acesta a continuat atacul: "Nu e uşor să joci pe terenul ăsta şi pe căldura asta. Și ce am spus acum e foarte diplomatic. Să spun sincer, jocul ăsta nu a avut nivel de Divizia A. Am luat un punct, numai că am lăsat două puncte aici. Să nu uităm că am evoluat cu jucători care au nevoie de puţin mai mult timp ca să joace împreună".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
lionforever
lionforever  •  26 August 2019, 19:46

Sunt o nație ******, de ce pui meciuri cand sunt 38 de grade de la 15:30 cand pana in luna sugust cel mai devreme ar trebui sa joci de la 19 iaf cel de-al doilea meci al zilei de la ora 22? Pur si simplu e bătaie de joc la adresa fotbaliștilor și publicului ca asa vor televiziunile de doi lei.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  26 August 2019, 17:25
Postat de Georgiana Marcu pe 26 August 2019, 16:31

Povestea cu Ungaria cred că e irelevantă în acest context; oamenii ăia au fost puși să joace fotbal la ora 15.30, în toiul verii, la 37 de grade, pe un stadion dotat cu instalație de nocturnă. Acest meci se putea juca liniștit seara, în același timp cu alt meci, așa cum se întâmplă în toate țările normale. Televiziunile vor ca fiecare meci să fie vedetă, să beneficieze de aceeași atenție, dar e foarte greu să faci asta cu o partidă precum Clinceni - Sepsi; oricât l-ai izola, tot nu se uită mai nimeni. Mergând pe logica televiziunilor, cu tot respectul pentru aceste echipe, mi se pare cumva firesc ca prioritate la programarea pentru o oră rezonabilă să aibă Rapid - Poli Timișoara, chit că s-a jucat în Liga a II-a.

Asta este daca Liga "profesionista" de fapt nu exista, iar televiziunile au ajuns sa dicteze ! Ma mir ca inca nu moare (Doamne-fereste!) vreun jucator pe teren-atunci poate s-ar schimba ceva !

caoradea
caoradea  •  26 August 2019, 17:04

Su Chris si Craiova , puteti sa mergeti si voi in Ungaria. Doar atata va duce capul.... In rest, tipul are dreptate ! La noi nici televiziunile si nici federatia si nici cluburile nu sunt profesionisti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează