FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Comentariu acid la adresa lui Ioan Andone și Ionuț Negoiță » Mai contează soarta lui Gnohere? Să-l "deie"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 05 septembrie 2016 11:42

Când vinzi aproapte tot ce mișcă la o echipă, mai poți susține în conferințele de presă că te lupți pentru titlu? Negoiță își insultă suporterii, îi consideră - literalmente - prea proști sau pur și simplu chiar nu-l interesează. Mă gândesc că e momentul ca Dinamo să-și imprime o cruce pe autocar. Ar putea fi singura soluție care o mai poate feri de play-out.

Nu e străin modul de operare al clubului, se întâmpla și înainte de Negoiță dar, de obicei!, după un trofeu. Insolvență, proiect, revenire, răbdare, New Dinamo, finală de Cupa României. Aproape că lumea începuse să fie furată de mirajul ”construcției” de la Dinamo. Rednic i-a păcălit pe suporteri, nu Negoiță. Patronul putea însă profita de pe urmă ”Puriului”, dar nici de asta n-a fost în stare.

Andone a aterizat la Dinamo. Mutare firească, un deja-vu continuu în ultimul deceniu. N-ar fi exclus ca după 7-8 etape nereușite, echipa să fie preluată de Țălnar. ”Fălcosul” n-a știut să ”ieie”, a putut doar să ”deie”, cu sprijinul conducerii, evident. Nu e de mirare că se leapădă și de străini. E greu să te doară mâinile în fiecare zi de la atâtea conversații. Lăsați CFR-ul, era mai ușor cu protughezii. În plus, învățau ei limba română în două luni.

E inadmisibil să renunți la singurii jucători de Doamne-ajută în doar câteva luni. E inadmisibil să faci oferte jucătorilor pe Whats App, la mișto!, doar ca să spui că ai încercat. E inadmisibil să continui în Liga 1 fără fundaș central sau vârf, în condițiile în care aspirațiile tale vizează titlul. ”Câinii” pornesc un drum cu chiloții în vine prin primul eșalon. Iar Andone și Negoiță sunt vinovați în egală măsură.

Păcat de oamenii care chiar au crezut în dumneavoastră, domnule Negoiță. A devenit o obișnuință ca echipele care încă mai au suporterii alături să fie dezintegrate, dar în Ștefan cel Mare se întâmplă voit. Nu e vorba de lăcomie, nici pe departe. La capătul autodistrugerii domnește indiferența și incompetența. Mai contează dacă ”Bizonul” pleacă la Steaua sau în altă parte?

Până atunci, Dinamo îl mai are pe Palici. Asta până în momentul în care febra musculară a antrenorului va deveni insuportabilă și va zbura și croatul.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (75)
redolddog
redolddog  •  05 Septembrie 2016, 15:50

E doar o opinie.E un articol viu. Dupa ce-l citesti te duci si la comentarii. Esti curios ce cred si altii despre articol,daca sunt sau nu de acord cu textul.Cateodata e bine sa nu te duci pentru ca acolo sunt de fapt "adevaratii ziaristi" .Nu e nici pro ,nici anti-Dinamo. E doar o opinie despre ce s-a intamplat in ultimul timp la echipa si despre un viitor destul de incert. Cine are minte sa inteleaga ce citeste va intelege.Unora trebuie sa le desenezi.Oricum,felicitari pentru articol! Parca e altceva,mai iesim din monotonie.

adrian_hora
adrian_hora  •  06 Septembrie 2016, 09:41

pentru cei naivi care nu stiu cum a scos negoita dinamo din faliment, le reamintesc ca acesta a anulat marea majoritate a datoriilor clubului. adica nu le-a platit, fireste ca noi am fost extaziati de capacitatea de smekereala a acestuia, fara sa ne treaca prin cap ca o sa ne smekereasca si pe noi. o sa ne trezim cand vom vedea cateva blocuri rasarite pe locul stadionului.

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  05 Septembrie 2016, 18:34
Postat de valii_sv pe 05 Septembrie 2016, 15:54

De unde scoateti ziaristi de genul asta tata ? Ziarist = formator de opinie ! Asta nu e formator de opinie ci un ziariat de can can !

SI TU UN CIORBAR DE LA RIN..APARUT NOU P AICI.. GOGULE...AI MARI PROBLEME

Vezi toate comentariile (75)
Comentează