FOTBAL  »  Superliga  »  REGULAMENT

Comentariu colosal al lui Panduru despre modificările regulamentului din fotbal: "Ar trebui să se pună gol la două bare date" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 18:45

International Board a pregătit un raport cu numeroase modificări în regulamentul jocului, schimbări pe care le va analiza în martie 2018. La propunerea schimbării regulamentului a participat și Marco van Basten, directorul tehnic de la FIFA.

Basarab Panduru a comentat în stilul său caracteristic schimbările importante pe care FIFA vrea să le facă.

"Cred că cei care s-au gândit la regulile astea au mers pe ideea că dacă dai de două ori în bară să se pună gol. Da, așa s-ar da mai mare încredere atacului să o dea de mai multe ori în bară. La 3 lovituri de colț să se dea un penalty și tot așa.

Când îți dau ăia (n.r. FIFA) 20.000 de euro pe lună trebuie să scoți câteva tâmpenii ca să-ți justifici salariul", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
milu
milu  •  19 Iunie 2017, 12:36

ar trebui sa se faca 4 reprize a cite 20 de minute,cu pauze mici[5 minute] intre 1-2 si 3-4,pauza de 15 intre reprizele 2 si 3,precum si restringerea zonei de ofside la 22 m de poarta.sa se poata face 3 schimbari la pauza,pe linga cele 3 din timpul desfasurarii jocului,iar la centru sa fie 2 arbitri ,cite unul pt fiecare jumatate de teren.s-ar mai putea mari nr de jucatori la 12,daca se restringe zona de ofside.am zis!

timm
timm  •  19 Iunie 2017, 04:41
Postat de daweroirl pe 18 Iunie 2017, 22:25

cine e panguru asta?

A jucat la Steaua. Tu de unde sa stii?

bdgeorge
bdgeorge  •  19 Iunie 2017, 03:31

prostul asta de Panduru vorbeste fara sa gandeasca..uitati-va la cupa conferderatiilor doua goluri acordate de arbitru eronat au fost intoarse de reluarile video..repede 2-3 min elegant fara discutii si parlamentari fara sa "inebuneasca" jucatorrii ideile sunt foarte bune 60 min timp efectiv (acum se joaca 58-62 min ) hent pe linie gol si mai ales VIDEO asa nu mai exista greseli ...

Vezi toate comentariile (42)
Comentează