FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIENȚE

exclusiv La ce s-au uitat mai mult românii? Diferențe colosale în audiențele TV între FCSB - CS Mioveni și Brazilia - Coreea de Sud

Brazilia - Coreea de Sud // sursă foto: Guliver/gettyimages
Brazilia - Coreea de Sud // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 13:37 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 13:55

Meciul dintre Brazilia și Coreea de Sud, 4-1, din optimile Campionatului Mondial, a înregistrat o audiență de 5 ori mai mare decât FCSB - CS Mioveni 5-1, în rândul publicului de la oraș. 

Cu FCSB - CS Mioveni, meciul care a închis etapa 19 din Superliga, TV DigiSport a înregistrat audiențe sub Brazilia - Coreea de Sud și Japonia - Croația, duelurile de luni din optimile Campionatului Mondial.

De la ora 19:00, FCSB a primit vizita „lanternei roșii” din Superliga. Dintre cele 3 posturi TV care au difuzat partida, DigiSport a înregistrat cele mai mari audiențe, unele însă foarte mici în comparație cu felul în care au punctat meciurile de Mondial, transmise de TVR 1. 

Gigi Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica: „Fă selecție și dă jumătate dintre ei afară! Pentru ce să bag atâția bani?”
FCSB
Gigi Becali i-a dat mână liberă lui MM Stoica: „Fă selecție și dă jumătate dintre ei afară! Pentru ce să bag atâția bani?”

Diferențe colosale de audiență între FCSB - CS Mioveni și Brazilia - Coreea de Sud

FCSB - CS Mioveni a fost abia al 40-lea cel mai vizionat program al zilei, cu următoarele audiențe în momentul de vârf:

  • Publicul național, 21-54 ani: 4.4 share, 1.6 rating
  • Publicul urban, 18-54 ani: 3.9 share, 1.3 rating
  • Publicul urban, 18-49 ani: 3.4 share, 1.0 rating*

*Audiențe înregistrate doar de DigiSport 1. 

În comparație, la nivel național, Brazilia - Coreea de Sud, duel care a început la ora 21:00, s-a descurcat de 4 ori mai bine! Iar la publicul urban a avut audiențe de 5 ori mai mari:

  • Publicul național, 21-54 ani: 17.0 share, 6.2 rating
  • Publicul urban, 18-54 ani: 18.9 share, 6.2 rating
  • Publicul urban, 18-49 ani: 19.5 share, 5.8 rating

Cel mai urmărit moment fotbalistic al zilei a fost, însă, finalul celeilalte „optimi” de la Mondial, Japonia - Croația, decisă la penalty-uri.  La ora 19:42, la loviturile de departajare, au fost înregistrate următoarele audiențe:

  • Publicul național, 21-54 ani: 22.8 share, 7.8 rating
  • Publicul urban, 18-54 ani: 22.7 share, 6.9 rating
  • Publicul urban, 18-49 ani: 21.2 share, 5.9 rating*

*Cifre înregistrate de TVR 1. 

  • Rating = procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România
  • Share/Cotă de piaţă = procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor din mediul urban, care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Mai multe de la Campionatul Mondial: 

Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!
INCIDENT
Filmare ȘOCANTĂ din Qatar: Samuel Eto'o îl atacă în afara stadionului și îl face KO cu o lovitură din MMA!
Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „Viitorul e al nostru!”
Japonia - Croația 1-1 (1-3 la pen.)
Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „Viitorul e al nostru!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
satyricon
satyricon  •  07 Decembrie 2022, 17:16
Postat de Dobermannul pe 06 Decembrie 2022, 19:55

Ei comparau pentru a starni haterii FCSB. Si de obicei le iese si obtin rating din care traieste presa.

Este incredibil câtă prostie zace în hateri, dar și în gsp! Se merită unii pe alții, o prostie de ziar, pentru hateri proști.

mamaya
mamaya  •  07 Decembrie 2022, 15:55

comparând fcsb - mioveni cu un meci de la campionatul mondial e ca și cum a-i compara țurca cu fotbalul... e campionatul mondial, dați-ne știri de acolo, nu ce mai debitează niște ”neica nimeni” care dacă dau un șut, ori sparg geamuri, ori cad în fund...

legionarul_64rapid
legionarul_64rapid  •  06 Decembrie 2022, 22:03

Cum bă, cea mai iubită echipă din galaxie nu a fost urmărită de români. Bine , că pe stadion au fost doar 500 de suporteri asta s-a întâmplat din cauză că săracii trebuiau să-și cumpere bilete dar sa nu-i urmărești tu la tv aproape gratis mbapeii de la FCSB ? Hai ha ha

Vezi toate comentariile (17)
Comentează