FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ

Schimbare majoră dacă echipa promovează în Liga 1! Antrenorul anunță: „Nici noi nu mai vrem să jucăm așa!”

În cazul în care vor promova în prima ligă, oficialii celor de la Concordia Chiajna trebuie să schimbe de urgență suprafața de joc / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
În cazul în care vor promova în prima ligă, oficialii celor de la Concordia Chiajna trebuie să schimbe de urgență suprafața de joc / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2022 21:52 / Actualizat marti, 24 mai 2022 01:58

În cazul în care vor promova în prima ligă, oficialii celor de la Concordia Chiajna trebuie să schimbe de urgență suprafața de joc. În turul barajului, „vulturii verzi” au învins-o la limită pe Chindia, 2-1, și sunt la 90 de minute de revenirea pe prima scenă.

În Ilfov, Concordia joacă pe un teren sută la sută sintetic, lucru interzis de regulamentele în vigoare. „Nici noi nu vrem să jucăm pe un astfel de teren sintetic, sperăm să promovăm ca să se pună gazon de la anul. 

Am jucat pe sintetic multe meciuri și am pierdut, așa că n-a fost vreun avantaj pentru noi. Faptul că îți cunoști terenul nu înseamnă că vei câștiga un meci”, a spus Zicu la finalul meciului cu Chindia, câștigat cu 2-1. 

În meciul tur al barajului, sinteticul Concordiei le-a pus probleme suplimentare dâmbovițenilor. La ora meciului, la Chiajna erau peste 38 de grade la soare!

2,00este cota caselor de pariuri să promoveze Chiajna în Liga 1, în timp ce adversarii de la Chindia au cota 1,82

Când se joacă Chindia - Chiajna și Dinamo - U Cluj, meciurile retur din barajul pentru Liga 1

Meciurile retur din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, Chindia - Concordia Chiajna, respectiv Dinamo - U Cluj, vor avea loc duminică, pe 29 mai.

Chindia - Concordia va deschide ziua de fotbal, de la ora 18:15, iar Dinamo - U Cluj se va juca de la 21:00. Primul meci va avea loc la Ploiești, pe „Ilie Oană”, al doilea pe arena Dinamo din „Ștefan cel Mare”.

VIDEO Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă: „S-a ales praful în ultimii 10 ani!”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Dumitru Dragomir, concluzie nemiloasă la final de campionat: „S-a ales praful în ultimii 10 ani” + Știe cine va lua titlul în sezonul următor

EXCLUSIV Ultimele vești de la Dinamo: care e situația jucătorilor accidentați + ce șanse au să joace în returul cu U Cluj

CFR a plătit 150.000€ pentru el, dar poate pleca după două meciuri: „Se pliază pe principiile mele de joc”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  24 Mai 2022, 08:51

Chindia sau Concordia tot aia,nici 1% progres.As vrea sa ramana Dinamo pentru suporterii normali nu pentru incrancenati.Probabil ca in viitorul campionat vor retrograda vreo patru din lipsa de finantare.

cristiancelmare
cristiancelmare  •  23 Mai 2022, 23:35

Sâmbăta e 28 mai????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează