FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

CONCORDIA - DINAMO 1-2 // FOTO „Câinii” au învins noua echipă a lui Erik Lincar! Goluri Brito și Perovic

Articol de , - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 18:00

Dinamo a susținut în această după amiază un meci amical pe terenul de iarbă al celor de la Concordia Chiajna. „Câinii” au câștigat la limită, scor 2-1, datorită reușitelor lui Brito și Perovic, respectiv Albu.

Dinamo e ca vremea de afară. Când iese soarele, când intră-n nori, mai dă și câte o ploaie, doar e toamnă. Mai întâi, "câinii" au fost surprinși ca în curtea școlii la un corner al gazdelor, iar Albu (33) a punctat, aducându-și aminte de Liga 1.

Roș-albii nu legau nimic chiar dacă s-a jucat pe terenul de iarbă, evitându-se cel sintetic, care e urât și de jucătorii lui Erik Lincar. Dusan Uhrin i-a disciplinat pe elevii săi, care s-au gândit să nu-i strice ziua de naștere cehului, ce și-așa nu a fost plătit de la sosirea în Ștefan cel Mare. Iar doi dintre fotbaliștii ce se reinventează vrând-nevrând în mandatul lui Uhrin au venit cu cadoul pentru cei 52 de ani împliniți azi. 

Brito (44) a punctat după un corner, fazele fixe ajungând atuul dinamoviștilor. 

Apoi, Perovici (61) a demonstrat că are inimă de atacant. După o pasă a lui Bani, a driblat scurt și-a reluat din cădere la colțul scurt, aducând victoria. Slavko nu a arătat că are mult de recuperat, fiind foarte bătăios vreme de 20 de minute, cât l-au ținut bateriile. Dusan ar vrea să-i dea o șansă cât de curând și-n meciurile oficiale. 

Chiajna putea egala, dar Piscitelli a arătat iar că e în formă mare. "Câinii" și-au obținut un weekend liber prin victoria din amical, supărându-le pe gazde la plecare, după ce-au lăsat apa deschisă la dușuri.

Dinamo în prima repriză: Straton - Corbu, Bejan, Popescu, Sorescu - Răuță - Moldoveanu, Șerban, Brito - Montini, Popa 
Dinamo în repriza secundă: Piscitelli - Sorescu, Puljic, Popescu, Strechie - Mrzljak, Răuță, N'Diaye - Bani, Perovic, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin

Chiajna în prima repriză: Costache - Dumitraș, Stănică, Dobrosavlevici, Fota - Ciucurean, Albu, Hamzaoui, Ivanovici - Batin, Bari
Au mai jucat: Ion, Mișu, Ivan, Matei, Neagu, Olteanu, Georgescu, Riza, Obedeanu, Târcoveanu
Antrenor: Erik Lincar

+6 FOTO

Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, programat vineri, 18 octombrie, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 13-a din Liga 1. 

De cealaltă parte, meciul Concordiei Chiajna cu UTA Arad a fost amânat pe motiv că arădenii au jucători convocați la loturile naționale, astfel că următoarea partidă oficială va fi cea din etapa a 12-a a Ligii 2, cu Dunărea Călărași, programată miercuri, 16 octombrie, de la ora 15:00, pe teren propriu. 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
spartcapus
spartcapus  •  11 Octombrie 2019, 21:00
Postat de markksson pe 11 Octombrie 2019, 18:46

Pe bune, GSP, am ajuns din nou in anii '70? De ce postati ... POZE de la meci, nu vi se pare ridicol in 2019?

Macar au fost acolo, trebuie apreciat!

markksson
markksson  •  11 Octombrie 2019, 18:46

Pe bune, GSP, am ajuns din nou in anii '70? De ce postati ... POZE de la meci, nu vi se pare ridicol in 2019?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează