FOTBAL  »  Superliga  »  TURNEU CARITABIL

VIDEO Au uitat de rivalitate! » Constantin Budescu și Daniel Niculae au făcut echipă la un turneu caritabil cu 4 zile înainte de derby-ul Rapid - Petrolul

Constantin Budescu și Daniel Niculae, la turneu caritabil din sala Dinamo
Constantin Budescu și Daniel Niculae, la turneu caritabil din sala Dinamo

Articol de - Publicat duminica, 11 decembrie 2022 19:52 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2022 20:25

Constantin Budescu (33 de ani), mijlocașul Petrolului, și Daniel Niculae (40 de ani), președintele Rapidului, au lăsat rivalitatea deoparte și au fost coechipieri într-un turneu caritabil pentru copiii defavorizați, organizat în sala Dinamo, chiar înainte de Primvs Derby. 

Evenimentul denumit „Educație prin fotbal”, desfășurat sub forma unui turneu format din 4 echipe a strâns peste 200 de tineri în tribunele Sălii Polivalente Dinamo.

Petrescu acuză arbitrajul! Faza incriminată cu 31 de secunde înainte de egalare: „A fost clar! Trebuia să intervină VAR-ul!”
FC BOTOȘANI - CFR CLUJ 1-1
Petrescu acuză arbitrajul! Faza incriminată cu 31 de secunde înainte de egalare: „A fost clar! Trebuia să intervină VAR-ul!”

Invitați să participe au fost influenceri și comedianți celebri din România precum Andrei Ciobanu, Sebastian Coțofană, Emi, Cucu, Mincu, Xbraker, Costi Max sau Drăcea, dar și juniorii de la Academia Germană de Fotbal.

Nu a lipsit o echipă formată din nume marcante ale fotbalului: Budescu, Daniel Niculea, Florin Cernat, Marius Pena, Florin Gardoș, Silviu Pană, Iulian Mamele sau Ștefan Ciuculescu participând la turneu. 

Budescu și Daniel Niculae, pereche perfectă

Deși rivali în Liga 1, Budi și Nico „au făcut pace” la acest turneu și au fost colegi de echipă. Cei doi au făcut spectacol, iar la final au revenit la rivalitate și s-au „înțepat” înainte de meciul de miercuri. 

„Mi-aș da notă de trecere. A fost intens, mai ales dacă nu mai joci de o perioadă lungă de timp, iar în sală e de 3 ori mai greu. A fost coleg cu mine la Astra Budi, a plecat în iarna când am luat campionatul. I-am și spus că ar fi mai bine să nu joace foarte mult că mă enervez și iau tricoul altei echipe și îi bag alunecare. 

La valoarea lui poate face diferența contra oricărei echipe. E un jucător foarte valoros, i-am zis să fie atent să nu se accidenteze. A dat gol din pasa mea, miercuri nu mai are cine să-i dea”, a declarat Daniel Niculae.

Nici nu mai are cum să-mi dea pasă miercuri, e distanță mare din lojă până în teren. Va fi un derby cu Rapid, un meci foarte greu. Sperăm să facem un joc bun și să obținem puncte

- Constantin Budescu, mijlocaș Petrolul

VIDEO Daniel Niculae: „Rapid - Petrolul e un derby istoric. Sper să le facem suporterilor un cadou”

Citește și alte știri de actualitate: 

Scene de toată jena în Liga 1: „Ca în România. Romario Pires ar trebui plătit”
U CLUJ - UTA
Scene de toată jena în Liga 1: „Ca în România. Romario Pires ar trebui plătit”
Au venit banii » Conducerea a plătit un salariu jucătorilor
RESTANȚE
Au venit banii » Conducerea a plătit un salariu jucătorilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close