FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FC BOTOȘANI

De neînțeles! Fanii i-au cerut să plece antrenorului din umbră: „Demisia, Schumacher!”

Constantin Schumacher
Constantin Schumacher

Articol de - Publicat duminica, 29 ianuarie 2023 15:13 / Actualizat duminica, 29 ianuarie 2023 15:28

Fanii lui FC Argeș i-au strigat demisia lui Constantin Schumacher (46 de ani), antrenorul din acte al „vulturilor violeți” și deținătorul licenței PRO, imediat după golul secund primit de piteșteni în meciul cu FC Botoșani, partidă constând în etapa cu numărul 23 din Superliga. 

„Schumacher, demisia!” s-a putut auzi din tribunele stadionului din Pitești. De neînțeles din partea fanilor lui FC Argeș, având în vedere că Marius Croitoru (42 de ani) este antrenorul de facto al grupării.

Așa, da! Gazonul de pe Arena Națională arată impecabil, cu câteva ore înainte de FCSB - Farul
FCSB - FARUL
Așa, da! Gazonul de pe Arena Națională arată impecabil, cu câteva ore înainte de FCSB - Farul

Fanii lui FC Argeș i-au cerut demisia lui Constantin Schumacher

Constantin Schumacher îndeplinește la FC Argeș exact același rol pe care Leo Strizu (55 de ani) îl îndeplinește la vicecampioana României, FCSB, acolo unde, de fapt, Mihai Pintilii (38 de ani) se ocupă de tot ce ține programul și antrenamentele echipei. Leo Strizu este doar deținătorul licenței PRO, care trebuie să existe în staff-ul oricărei formații din Superliga, potrivit regulamentelor. 

Constantin Schumacher a avut același rol și în perioada în care Andrei Prepeliță (37 de ani) era la cârma formației piteștene, în perioada ianuarie 2021 - octombrie 2022. 

Răzvan Burleanu ia în calcul suspendarea antrenorilor care își închiriază licența: „Toleranța noastră este ZERO”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, anunța, în urmă cu câteva zile, în cadrul unei conferințe de presă, sancțiuni grave pentru antrenorii care își „închiriază licența”. 

„Am pornit pe un drum și nu vom da înapoi. Toleranța noastră este ZERO! Luăm în calcul sancționarea antrenorilor «din umbră»! În momentul de față a fost o primă prezentare. După cum vedeți, ne dorim să fim de tot mai restrictivi. 

Din această vară luăm în calcul ca din sezonul următor să suspendăm pentru o perioadă de 2 ani de zile licențele antrenorilor care își închiriază licențele. 

Suntem în discuții cu UEFA pentru a putea reduce timpul de practică. Ne dorim să lucrăm cu termen de 3 ani de zile, nu de 5, cum este acum”. 

Citește și: 

Cum se justifică administratorii „Ilie Oană” pentru mocirla în care s-a disputat Petrolul - Chindia: „N-au vrut să se mute”

Viorel Moldovan, revoltat de starea terenurilor de la Ploiești, Arad și Cluj-Napoca: „Parcă ne întoarcem în trecut, undeva la mijlocul anilor '90”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
pirusis
pirusis  •  30 Ianuarie 2023, 12:49

Sa plece si el si Croitoru, iar primarul sa aduca un antrenor cu licenta si personalitate. Un profesionist care sa ne scape de retrogadare si care sa dea totul pentru echipa. Au schimbat echipa din 6 in 6 luni si se mira de ce ne batem la retrogadare.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  29 Ianuarie 2023, 22:18

Pacat de acest Schumacher care a reprezentat ceva in istoria Argesului, insa cum iti asterni asa dormi. Cata vreme iti accepti un rol dintr-ăsta de antrenor doar cu numele, meriti ironiile suporterilor. Sa trecem insa la lucruri mai serioase :Demisia Croitoru!

nicto
nicto  •  29 Ianuarie 2023, 21:59

din intelepciunea populara ... "Bate saua sa priceapa calul"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează