FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 3-1

Cornel Dinu: „Un apropiat de FCSB a recomandat pariul «2 pauză, 1 final» cu FC Botoșani. A luat 120 de milioane, era să cad de la masă!”

Cornel Dinu a declarat în direct la TV că o persoană din anturajul FCSB i-a transmis cuiva să parieze pe meciul vicecampioanei cu FC Botoșani (3-1) următorul scenariu: 2 pauză, 1 final. „Procurorul” nu a dezvăluit nume.
Cornel Dinu a declarat în direct la TV că o persoană din anturajul FCSB i-a transmis cuiva să parieze pe meciul vicecampioanei cu FC Botoșani (3-1) următorul scenariu: 2 pauză, 1 final. „Procurorul” nu a dezvăluit nume.

Articol de GSP - Publicat luni, 22 noiembrie 2021 23:45 / Actualizat luni, 22 noiembrie 2021 23:52

Cornel Dinu a declarat în direct la TV că o persoană din anturajul FCSB i-a transmis cuiva să parieze pe meciul vicecampioanei cu FC Botoșani (3-1) următorul scenariu: 2 pauză, 1 final. „Procurorul” nu a dezvăluit nume.

După 45 de minute, FC Botoșani conducea cu 1-0 pe Arena Națională. Golurile gazdelor au venit după minutul 75.

Pe de-o parte, Dinu a susținut că lui i s-a părut un meci corect: „Botoşani a făcut un pas în spate interpretabil şi FCSB a făcut două schimbări care au schimbat rezultatul pe final. În ciuda amiciţiei dintre cele două echipe, mi s-a părut un joc corect”.

Cornel Dinu: „Un apropiat de FCSB a recomandat pariul 2 pauză, 1 final cu FC Botoșani”

Apoi, fostul mare jucător al lui Dinamo a povestit amănunte grave. „Azi am auzit o variantă... era să cad de la masă! I s-a spus cuiva de către unul foarte apropiat de FCSB să joace 2 pauză, 1 final. Și a jucat 10 milioane (n.r. - 1.000 de lei) și a luat 120 de milioane (n.r. - 12.000 de lei).

Cel care i-a dat pontul e un negustor şi fost jucător de la FCSB. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalului”, a declarat Dinu, potrivit Telekom Sport.

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Folclorul ăsta n-are niciun fundament”

Pe aceeași temă, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, i-a răspuns azi lui Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova care a ironizat meciul dintre moldoveni și FCSB, câștigat de bucureșteni cu 3-1.

„Tot folclorul ăsta dintre FCSB și Botoșani n-are niciun fundament. Alții, care sunt orbiți de scenarii, pot să spună ce vor. Dar dacă ai minte în cap, nu te poți gândi la așa ceva. Noi, la 1-1, am vrut să câștigăm, ne-am dus peste ei”, a declarat Iftime în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Despre meci, Iftime a spus: „Sunt dezamăgit de rezultat, nu supărat. Ne-am obișnuit să fim în control și apoi am adormit. Botoșani a vrut să joace fotbal aseară, a reușit o perioadă, dar caracteristicile echipei mici se văd când te doare mai tare”.

Gigi Becali e încântat de Constantin Budescu și Ianis Stoica, dar are un nou „client”: „Nu știu ce se întâmplă cu el. Când a venit am zis că e de talie mondială...”
FCSB
Gigi Becali e încântat de Constantin Budescu și Ianis Stoica, dar are un nou „client”: „Nu știu ce se întâmplă cu el. Când a venit am zis că e de talie mondială...”

Sorin Cârțu, ironic: „FCSB - Botoșani? L-am mai văzut”

Sorin Cârțu (66 de ani), președintele CSU Craiova, a răspuns ironic atunci când a fost întrebat despre meciul dintre FCSB și FC Botoșani.

Oficialul lui CSU Craiova n-a rezistat să nu trimită săgeți către ambele cluburi. „M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa...”, a spus Cârțu la Pro X.

VIDEO Valentin Gheorghe, declarații după FCSB - FC Botoșani: „Am avut nevoie de 3 puncte”

Citește și alte articole din Liga 1:

Sorin Cârțu nu-l iartă pe jucătorul Craiovei după eșecul de la Pitești: „Ce deconectare, ce mentalitate, a stricat tot! Poate e vina lui Reghecampf”

FCSB joacă așa cum își dorea Gigi Becali: „Chiar dacă pierdeam, nu aveam niciun fel de nemulțumire” + Laudă jocul lui CFR Cluj și o exclude pe Craiova din lupta la titlu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (82)
4998002986898800
Caruntu Costel  •  24 Noiembrie 2021, 19:27

2 pauza 1 final(cota de 12,nu există, e prea mica)

robotucigas
robotucigas  •  24 Noiembrie 2021, 00:25

Pe mine nu ma mira. Farul si Botoșani niciodată nu vor bate fcsb, nu ca nu pot, si pentru ca nu vor lupta. La Cluj la fel., sunt Sepsi care nu mișcă. In România dacă ești corect cazi de prost, asta pățește Craiova. Vrea sa joace fotbal, dar dăm de aceste echipe care isi dau sufletul cu Craiova, la fcsb greșelile vin când fcsb joaca mai prost. Sa nu uităm că la Craiova ies jucători in sânge si adversari nu sunt nici măcar atenționați. Craiova joaca puțin mai dur, deabia se așteaptă sa dea roșu. Cumva la Argeș recunosc c unul a fost dacă voiai să-l dai. Dar al 2-lea il dau fără sa tragi măcar odată atenția. Deci concluzia, Craiova va ieși in sânge si nu va primi ceva, ei încearcă sa joace bărbătește, li se pune piedică. Trebuie sa fi prost sa nu vezi asta. Asa si cu fcsb, au caprele lor care le fac felul când vor. Sa nu uitam cum joacă cu Craiova si cfe de ex, si sa nu uităm că la fcsb când vad căci câștiga fac ce fac si ia bătaie

muzzi
muzzi  •  23 Noiembrie 2021, 21:55
Postat de c23665 pe 23 Noiembrie 2021, 06:46

Dinu este printre puținii fotbaliști INTELIGENȚI!!! Cand toti fotbaliștii mergeau ls IEFS, Dinu a facut Dreptul! Lucescu a facut Stiinte Economice și Filologie! Acum, în vară, Octavian Popescu nu s-a prezentat la BAC pentru ca avea meci amical cu Metaloglobus!? Iar Radoi...

omu o avea un dram de inteligenta in plus fata de ceilalti fotbalisti, dar asta nu il face vreun geniu! Afara de asta, nu vad ce legatura are inteligenta cu reaua vointa si cu a vorbi sa te afli in treaba, ca sa iei si tu un ban pe post de analist! Dinu poate este mai inteligent decat multi din fotbal, dar la ce specimene se invart prin fenomen, e fix apa de ploaie! repet, in nenumarate randuri l-am ascultat cum o face el pe atotstiutorul fara sa aiba habar despre ce vorbeste! ca el crede ce spune nu inseamna ca are si dreptate! vrei sa-ti dau exemple?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează