FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Cornel Dinu, revoltat de situația prin care trec FCSB și Rapid: „E vorba de totalitarism”

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 08:55 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 09:23

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a analizat situația prin care trec FCSB și Rapid, echipe care nu pot să joace pe noile stadioane Ghencea, respectiv Arcul de Triumf.

FCSB și Rapid au jucat din nou în afara Bucureștiului, la Buzău, respectiv Mioveni, pentru că Arena Națională este în reparații. Cele două echipe nu au primit acceptul de a juca pe Ghencea sau Arcul de Triumf.

Cornel Dinu, deranjat de situația prin care trec FCSB și Rapid

Cornel Dinu a comentat în termeni duri faptul că cele două arene din București nu pot fi folosite momentan de FCSB și Rapid.

„Avem o vorbă românească, unii se cred «buricul Pământului». Există un totalitarism al unor instituții, chiar dacă bunul respectiv a fost făcut din bugetul statului, în folosul echipelor, al sportului.

Există acest totalitarism al unor persoane care îşi permit să facă asta. Spun «Asta e pofta ce am poftit. Joacă doar cine vreau eu şi cum vreau. Eu sunt şeful administrației Ghencea sau al Ministerului Apărării. Sunt buricul Pământului, mă! Dacă nu vreau eu, nu jucaţi acolo!»", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Dacă ar fi după mine aș face cerere zilnic. E un lucru firesc să avem și noi acces pe un stadion construit din fonduri publice. Dacă se poate juca Liga a 2-a, dacă se pot juca constant meciuri de rugby, probabil în viitor vom vedea și concerte și chiar meciuri de hochei. 

Hai să fim realiști, corecți, drepți. Aș prefera, din postura de antrenor al echipei, să primesc un răspuns clar în față, negativ fie el, că nu se poate, nu se dorește, și mă împac cu ideea, decât niște scuze puerile care nu pot sta niciodată în picioare. Îmi doresc pentru echipă, pentru că eu am copilărit acolo, ca băieții să simtă ce înseamnă Ghencea. La fel cum îmi doresc pentru suporteri, atunci când lumea va putea intra în stadion, să fim împreună în Ghencea 
- Edi Iordănescu la conferința de presă

FCSB - Rapid pe stadionul Steaua? 

FCSB va face o nouă cerere de a juca în Ghencea, meciul la care roș-albaștrii ar dori să evolueze pe noua arenă de 100 de milioane de euro fiind derby-ul cu Rapid, programat la mijlocul lunii decembrie. 

Anunțul a fost făcut de liderul de galerie al vicecampioanei României, Gheorghe Mustață, care este încrezător că FCSB nu va mai putea fi refuzată ca la precedenta cerere, înaintea meciului cu Academica Clinceni, mai ales că datele competiționale din Liga 1 și Liga 2 nu se vor mai suprapune.

VIDEO Iordănescu, mesaj pentru CSA Staeua: „Aștept un răspuns clar”

Citește și: 

Cristi Balaj surprinde: „Am făcut lobby ca FCSB să joace în Ghencea”

EXCLUSIV Doar Gigi Becali e non-grata peste tot » Ce echipă din afara Capitalei a fost acceptată pe stadionul „Arcul de Triumf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
176901212832165
Dan Petnaise  •  02 Noiembrie 2021, 22:52

Nu e revoltat de Dinamooo?

severusl
severusl  •  02 Noiembrie 2021, 15:39

Nu este normal ca o echipa care nu e "Steaua" si care a uzurpat numele "Steaua" in justitie, pentru ca statul nu poate pierde niciodata in fata statului, si care s-a infiintat acum cativa ani, sa primeasca gratuit un super stadion, pentru care nu a cheltuit nici un leu. Nu este iar normal, ca sa tina stadionul si sa blocheze pe cine vor ei sa nu se joace acolo. Sunt mari abuzuri si multi oameni trebuie sa mearga multi ani la inchisoare pentru asta.

fibra
fibra  •  02 Noiembrie 2021, 14:53

Multi da prosti. Dinu are dareptate,dar mai multi nu au.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează