FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, mesaje tăioase pentru conducerea lui Dinamo: „S-a trecut de la New Dinamo la play-out Dinamo!” + pe cine a comparat cu Nicolae Iorga :D

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2019 09:59

Cornel Dinu (70 de ani) atrage atenția asupra lotului lui Dinamo și transmite mesaje tăioase conducerii clubului. 

Acid, tăios, penetrant, ironic. Cornel Dinu este supărat de situația actuală a clubului și speră ca Eugen Neagoe să miște lucrurile la echipă începând cu U Craiova. Legenda clubului, „Procuroru'”  a făcut o analiză a roș-albilor după 0-5 contra lui Hagi și a Viitorului și a oferit replici memorabile!

Versiuni ale clubului

Dinamo e mereu surprinzătoare și nu știu ce au făcut domnii de acolo fiindcă nu am fost în miezul problemelor. Nu se pune situația când am vorbit de două ori cu reprezentanții clubului, n-am nimic în comun cu campania de achiziții.

Ce pot să mai spun? S-a trecut de la New Dinamo la Old Dinamo, apoi la Young Dinamo în mandatul lui Bratu, apoi la Islam Dinamo sub domnia lui Rednic, pentru ca acum să fie Play-Out Dinamo. Ce-i drept, e ușor să-ți dai cu părerea asupra unei probleme în fotbal, dar trebuie să ai și ce să iei! Așa, mai bine nu iei nimic și-ți crești jucătorii din curte. Oricum, un lot poate fi ridicat prin capacitatea antrenorului”, a comentat Dinu.

„Or fi zis că e nepotă-su!”

Mister a continuat, făcând referire la legătura de nume dintre Marius Iorga, șeful scouterilor, și marele om de cultură Nicolae Iorga: „În cultura oamenilor de la RIN, probabil au crezut că omul pe care l-au pus să se ocupe de transferuri e nepotul lui Nicolae Iorga.

E dramatic dacă se confundă numele cu persoana. De Iorga știu doar că a fost un mare istoric, e doar o coincidență de nume cu modestul șef al scouterilor de la Dinamo, care se pare că este la fel de slab în ceea ce face precum a fost marele Iorga ca șef de guvern. Detaliu: Iorga a fost șef de Cabinet câteva luni într-o perioadă tulbure, în timp ce Iorga de la Dinamo e expert la transferuri de câțiva ani. Dramatic”.

„Eu aștept acum să văd care e situația pentru că am văzut antrenori ce ridică un lot modest, așa cum este cel de acum al lui Dinamo, și antrenori care au loturi valoroase și nu iese nimic

„Dinamo trebuia să se aștepte la reacția unui grup minor de suporteri, dar nu sunt de acord cu manifestările lor pentru că Dinamo n-a prezentat ce s-a făcut în perioada cât a tăiat și a spânzurat Rednic, ascunzând gunoiul sub preș. Și atunci, a lăsat loc de proteste, sponsorizate și necugetate”
Cornel Dinu

Vezi și: EXCLUSIV / Reda Jaadi le explică dinamoviștilor care e situația sa reală: „Am cerut două lucruri” + Încă un fotbalist în afara lotului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
horthyamiralfaramare
horthyamiralfaramare  •  19 Iulie 2019, 18:22
Postat de Dragos Bargaoanu pe 19 Iulie 2019, 17:07

A "***" gramatica asta! Ai vrut să pari și tu balenă într-un pahar cu apă, și ai dat cu mucii în fasole, punând virgula între subiect și predicat! Sunteți haioși,foc!

Concentreaza-te pe latura sportiva, adauga comentarii legate la articolul in cauza, lasa hatereala ieftina, atunci voi trece cu vederea multiplele erori pe care le comiti. Data viitoare iti explic de ce TU esti “gigist” de prima categorie, cat de ilogic este “rinismul”, sau “hartia de ambalat peste”, alias GSP, notiuni pe care le repeti ca papagalul, fara sa le analizezi cu putina minte pe care o ai. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

horthyamiralfaramare
horthyamiralfaramare  •  19 Iulie 2019, 18:02
Postat de Dragos Bargaoanu pe 19 Iulie 2019, 17:07

A "***" gramatica asta! Ai vrut să pari și tu balenă într-un pahar cu apă, și ai dat cu mucii în fasole, punând virgula între subiect și predicat! Sunteți haioși,foc!

“A "***" gramatica asta! Ai vrut să pari și tu balenă într-un pahar cu apă și ai dat cu mucii în fasole, punând virgula între subiect și predicat. Sunteți haioși, foc!” Nu stii cand se pune virgula, nu toate frazele se incheie exclamativ, se lasa spatiu dupa virgula. Haha, ai stat doua ore cu dictionarul in mana sa-mi analizezi comentariul, cautand greseli inexistente, in schimb revii cu alta clona, dar cu aceleasi greseli. Tu placi la mine, sincer. Vreau sa te terorizez cand intru pe site, sa citesti de X ori un comentariu inainte de a-l publica, macar atunci sa gandesti cateva minute.

horthyamiralfaramare
horthyamiralfaramare  •  19 Iulie 2019, 17:29
Postat de Dragos Bargaoanu pe 19 Iulie 2019, 17:07

A "***" gramatica asta! Ai vrut să pari și tu balenă într-un pahar cu apă, și ai dat cu mucii în fasole, punând virgula între subiect și predicat! Sunteți haioși,foc!

Visezi baiete, revino cu alta clona. Imi place sa-ti dau peste nasuc, stiu ca fierbi de manie, de aceea este mai placut. Haha, caine credincios imi esti, bravo!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează