FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA

Cosmin Contra nu și-a putut exercita noul job din cauza pandemiei de coronavirus, dar are încredere în măsurile autorităților

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 17:21

Fostul selecționer Cosmin Contra (44 de ani) și-a petrecut perioada de autoizolare în Spania, dar a urmărit cu atenție și situația din jurul Ligii 1. 

Cosmin Contra a dispărut din atenția publică odată cu plecarea de la echipa națională a României. A devenit între timp observator tehnic din partea UEFA la meciurile de Liga Campionilor și Europa League, dar nu s-a putut bucura de noua aventură. Competițiile au fost oprite. Fostul fundaș crede că autoritățile vor lua cele mai sigure măsuri pentru continuarea competițiilor. 

Contra așteaptă revenirea fotbalului

„Fiecare ţară cred că ia măsurile pe care le consideră necesare pentru a face lucrurile bine. Nu cred că se iau decizii pentru a face lucrurile să nu funcţioneze. Eu văd ce se întâmplă în Spania şi depinzând de faza în care eşti, te lasă să faci antrenament cu mai multe persoane în acelaşi moment sau nu.

Probabil când se va relua campionatul în Spania se vor cere trei zile de stat în cantonament, în acelaşi hotel, cu măsuri de siguranţă mărite. Fiecare ţară are un protocol pe care îl execută şi cred că nimeni nu încearcă să ia decizii pentru a nu fi bine”, a declarat Cosmin Contra conform Antena Sport. 

VIDEO / Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

DOCUMENT Măsurile privind reluarea competițiilor, publicate în Monitorul Oficial: 3 informații esențiale vizează Liga 1

Un caz de COVID19 = carantină totală în Liga 1 » Competiția riscă să fie blocată dacă cineva se infectează!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează