FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VIITORUL 3-1

Cosmin Contra se implică în scandalul de rasism dintre Bancu și De Nooijer: „Nu putem accepta, dar toți putem avea la nervi un asemenea derapaj”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 octombrie 2019 21:38

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre acuzațiile de rasism care îi sunt aduse lui Nicușor Bancu, după meciul câștigat de Craiova în fața Viitorului, scor 3-1. Antrenorul condamnă presupusa reacție a olteanului, însă spune că nu poate renunța la serviciile sale.

„E clar că nu putem să acceptăm, fiind antrenorii naţionalelor, asemenea... dacă au existat. Acum e cuvântul lui Bancu împotriva cuvntului lui De Nooijer. Bancu a zis că nu îşi aduce aminte să fi spus asemenea lucruri la nervi, dar, dacă a spus acest lucru, îşi cere scuze. 

Dacă şi-a cerut scuze şi ştie că pe viitor nu se vor mai întâmpla asemenea lucruri... Toţi putem la un moment dat, pe un fond de nervozitate, să avem astfel de reacţie. 

Nu ar trebui să se întâmple lucrul ăsta, trebuie să avem respect faţă de colegul nostru de muncă, cum trebuie să avem respect şi între noi antrenorii. 

Şi să nu se mai întâmple asemenea lucruri. Nu este OK. Nu cred că ne permitem în momentul de faţă să renunțăm la Bancu. Să vedem cum dovedim dacă el a zis lucrul ăsta”, a spus Contra, la TV Telekom Sport. 

Bradley De Nooijer (21 de ani) a fost victima unor injurii rasiste la meciul dintre Craiova și Viitorul, scor 3-1, ce l-au avut în prim plan pe Nicușor Bancu (27 de ani), căpitanul oltenilor, care l-ar fi numit pe olandez „cioară împuțită”. (Detalii AICI)

VEZI ȘI:

VIDEO / CNCD s-a autosesizat după un articol GSP în cazul de rasism cu Nicușor Bancu + Jucătorul Craiovei riscă o pedeapsă cruntă în Liga 1! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mrtweaks
mrtweaks  •  03 Octombrie 2019, 19:09

Corect, mai bine renuntam la omenie si caracter decat la Bancu, ca fara fotbal nu se poate trai. Pacat de minoritatea din fotbal care isi foloseste capul ca trebuie sa aiba colegi si/sau sefi de-astia "galaxy brain". Vai si-amar.

aldo_m
aldo_m  •  03 Octombrie 2019, 13:49

contra a fost facut *** cand juca in strainatate cred ca i a placut chestia cu rasismul ar trebui sa o sesizeze ZIARISTI NOSTRI SPORTIVI dar astia in fara de banii lui gigi si hagi nu stiu nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doubleti
doubleti  •  03 Octombrie 2019, 00:22

De unde e atât de clar pentru tine? El a spus că nu-și aduce aminte sa-i fii spus asa, nu ca nu s-au spus niste înjurături. Singurii care au auzit sunt Anghel cu Țâru dar care nu s-au pus de acord cu declarațiile. Deci nimic nu e clar. Clar e ca in urma cu vreo 2-3 ani niste jucători de la Viitorul in frunte cu marele Hagi au sarit sa-l bata pe Ramble de la Craiova motiv de lipsa de respect la marele antrenor. Si atunci s-au adresat niste cuvinte "academice", dar Craiova n-a facut din tantar, armăsar.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close