FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // EXCLUSIV Costel Enache, întors din drum de Iuliu Mureșan! Antrenorul merge la Sibiu

Costel Enache
Costel Enache

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 13:46

Costel Enache era cu un picior la Universitatea Cluj, dar a fost întors din drum de directorul executiv al lui Hermannstadt, Iuliu Mureșan, iar mâine, antrenorul de 46 de ani va ajunge la Sibiu.

El va avea o întâlnire cu oficialii echipei, i se va prezenta proiectul de la Hermannstadt și vor avea loc ultimele discuții pe marginea salariului acestuia. Până acum, între părți au existat doar discuții telefonice.

Enache și-a petrecut week-end-ul alături de familie și prieteni, dar nu era decis sută la sută asupra viitorului său în fotbalul românesc.

„Sunt onorat că existe oferte, dar și dezamăgit pentru că trebuie să refuz pe cineva! E important că lumea te apreciază și știe că lucrezi așa cum trebuie. Le mulțumesc tuturor celor care m-au căutat în ultimele zile, celor care mi-au dat mesaje și mi-au propus să antrenez. Din păcate, trebuie să refuz pe cineva și asta e cel mai greu pentru mine.

Momentan nu sunt decis sută la sută ce voi face, voi mai avea discuții în orele care urmează, iar săptămâna care vine voi ști exact unde voi antrena. Îmi doresc să fac treabă bună, vreau să avem rezultate și să muncim cât mai bine împreună! Încă o dată, sunt onorat de ofertele pe care le am și le mulțumesc tuturor”, a spus Enache pentru GSP.ro.

Chiar dacă nu a oferit un răspuns clar în ceea ce privește noua lui destinație, se pare că cei de la Hermannstadt l-au convins să accepte proiectul de la Sibiu.

Vineri, Enache s-a despărțit oficial de Astra, după ce-a semnat rezilierea contractului, dar surse din anturajul formației au precizat pentru GSP.ro că staff-ul tehnic nu și-a primit salariul din luna ianuarie a acestui an, urmând ca acest lucru să se întâmple în următoarele zile. În cazul în care giurgiuvenii nu vor vira salariile în următoarele două săptămâni, Enache și staff-ul său vor depune memorii la Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

Costel Enache le-a mai pregătit în carieră pe Ceahlăul Piatra Neamț, Poli Iași, FC Botoșani și Astra Giurgiu, cu care a ajuns până în finala Cupei României, pierdută în fața celor de la Viitorul.

VEZI ȘI:

Edi Iordănescu nu regretă că nu a plecat la FCSB: „Ar fi existat repercusiuni” + Ce probleme are la Mediaș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
wba33
wba33  •  16 Iunie 2019, 16:21
Postat de Bolon Yokte pe 16 Iunie 2019, 15:12

Costel Enache seamană f. mult cu actorul britanic TOM HARDY ..! Am ramas surprins de asemănarea dintre cei doi .

Da, dupa o luna in Vaslui :D

1000833093403035
Bolon Yokte  •  16 Iunie 2019, 15:12

Costel Enache seamană f. mult cu actorul britanic TOM HARDY ..! Am ramas surprins de asemănarea dintre cei doi .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează