FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Universitatea Craiova a confirmat infectările cu COVID-19 din lot după dezvăluirile de la GSP Live: „Mai multe cazuri pozitive” » Cine sunt infectaţii

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 10:53 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 15:18

La scurt timp după ce Vlad Nedelea, corespondentul GSP din Antalya, a declarat la GSP Live că jucători din cadrul lotului Universității Craiova sunt suspecți de COVID-19, clubul a confirmat informația prin-un comunicat: „Mai mulți componenți din cadrul lotului și staffului au fost depistați pozitiv”. 

UPDATE 15:00 » Încă 4 fotbaliști depistați pozitiv

Încă 4 fotbaliști din lotul Universității Craiova au fost găsiți pozitivi. Este vorba despre Marius Constantin, Alex Crețu, Ionut Vînă și Paul Papp. Primii 5 care fuseseră confirmaţi pozitivi au fost Houri, Bancu, Screciu, Koljici și Căpățână.

Totalul a ajuns la 9 jucători infectați, plus încă 2 membri din staff-ul tehnic, Tene şi Ţermure.

UPDATE 13:40 » Amical amânat pentu olteni

Întrucât au 7 cazuri confirmate de COVID la echipă, iar restul sunt contacte directe, oltenii s-au izolat la baza pe pregătire ”Ilie Balaci”. Totodată, amicalul cu FC Brașov, de sâmbătă, a fost anulat.

UPDATE 12:20 » Cine sunt infectaţii

S-au aflat primii jucători care sunt pozitivi în lotul oltenilor. Accidentatul Houri, Bancu, Screciu, Koljici și Căpățână sunt  infectați. De asemenea,  Florin Tene și Cristi Țermure, ambii în staful lui Laurențiu Reghecampf, sunt și ei pozitivi.

Ştirea iniţială

Echipa din Bănie se confruntă cu probleme medicale cu doar 8 zile înainte de reluarea Ligii 1. Universitatea a confirmat pe Facebook informația dezvăluită de jurnalistul Vlad Nedelea în cadrul emisiunii GSP Live, anume că echipa a fost lovită de coronavirus. 

Tot lotul celor de la Universitea Craiova este vaccinat cu schema completă împotriva virusului. 

Vladimir Screciu, la ceas aniversar: „Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor”
csu craiova
Vladimir Screciu, la ceas aniversar: „Visez să port banderola de căpitan și la Campionatul European de anul viitor”

Cazuri de COVID-19 la Universitatea Craiova 

„În urma unei retestări RT-PCR, mai mulți componenți din cadrul lotului nostru și din cadrul staffului au fost depistați pozitiv COVID-19. Cu excepția unui singur membru din staff, toți ceilalți sunt asimptomatici”, se arată în comunicatul clubului, publicat la scurt timp după încheierea emisiunii GSP Live. 

Cazurile COVID-19, motivul încheierii premature a cantonamentului? 

Delegația Craiovei s-a întors din cantonamentul desfășurat în Antalya miercuri, pe 12 ianuarie, invocând condițiile meteorologice vitrege din Turcia, care le-au dat planurile peste cap.

Totuși, ultimele informații indică faptul că în spatele deciziei s-au aflat mai degrabă problemele legate de COVID-19. 

Din ce înțeleg, ar fi și alte probleme la Craiova, nu doar condițiile meteo. Ei au plecat deși știau că a doua zi avea să iasă soarele, era clar că nu ar mai fi fost probleme din acest punct de vedere. Astăzi este excelent afară. Înțeleg că ar avea câteva cazuri de coronavirus în lot. 

- Vlad Nedelea, la GSP Live

Mai multe știri din Liga 1: 

Ce-l nemulțumește pe Săpunaru la noul stadion din Giulești: „Vrem să nu mai vină spectatorii la meciuri, sau cum?”

Valeriu Iftime, ultimele detalii despre transferul lui Racovițan: „Se pare că va accepta” » Ofertă pentru încă un jucător al moldovenilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
1310404592721312
Celmai Binee Acasa  •  15 Ianuarie 2022, 10:03
Postat de ucv1948 pe 14 Ianuarie 2022, 13:51

Si ce daca esti vaccinat ...

Minti

1310404592721312
Celmai Binee Acasa  •  15 Ianuarie 2022, 10:02
Postat de wrx. pe 14 Ianuarie 2022, 12:53

Mogoșoaia Blu Lionel- Rapid București 0-2

Wax… ce tot o arzi pe aici? Nu e treaba ta. Nu te pricepi

1310404592721312
Celmai Binee Acasa  •  15 Ianuarie 2022, 09:59
Postat de adiras pe 15 Ianuarie 2022, 08:51

In cazul FCSB-ului, era un adevarat linsaj, Becali nu-i vaccineaza si uite, jucatorii s-au infectat, dovada de iresponsabilitate, etc. Acum, tacere maxima, un articol-doua si gata. Tot lotul vaccinat, dar covidulpe ei. Noroc ca sunt in pauza competitionala.

Fcsb si a amânat un meci din cauza de covid. Fcsb a facut un cantonament ilegal in Turcia susținând ca participa la un turneu - turneul era de juniori. Frf aplica regulamentul in functie decoropriul interes. Asta nu e campionat, e can-can..

Vezi toate comentariile (27)
Comentează