FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // A venit Alexandru Mățel. Pleacă Ivan Martic?

Articol de - Publicat luni, 02 septembrie 2019 21:04

Alexandru Mățel, jucătorul adus de la Hermannstadt, ar urma să-l înlocuiască pe apărătorul sârb Ivan Martic, care nu mai vrea să-și prelungească acordul scadent în 2020.

Pe ultima sută de metri a perioadei estivale de transferuri, CS Universitatea a mai bifat o achiziție. După Andrei Ivan, prezentat săptămâna trecută, l-a luat și pe Alexandru Mățel, nume vehiculat în media încă de săptămâna trecută.
Oltenii l-au adus în schimbul a numai 45.000 de euro, suma specificată în clauza eliberatoare pe care internaționalul de 29 de ani o avea în contractul cu Hermannstadt.

Fundașul a semnat pe un an, cu opțiune pentru alți doi, și le va face concurență pe flancul drept al apărării titularului Ivan Martic și jucătorilor Under 21 Florin Borța și Ștefan Vlădoiu.

Surse ale Gazetei susțin că Mățel a fost achiziționat pentru că Martic nu mai vrea să-și prelungească acordul cu oltenii, scadent în vara anului viitor.
Caz în care clubul va căuta să-l vândă, astfel încât să se aleagă cu ceva de pe urma lui. Altfel, la finele sezonului în curs, Martic se va putea transfera oriunde, gratis!

17selecții, zero goluri, are Alexandru Mățel în naționala României. Poate juca și ca fundaș-stânga

7trofee a câștigat apărătorul de 29 de ani în carieră: Cupa și Supercupa României, cu Astra, trei titluri și două Cupe ale Croației, cu Dinamo Zagreb

450.000 de euroe cota de piață la zi a lui Alex Mățel, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de

CUM AR PUTEA ARĂTA U CRAIOVA CU PIȚI PE BANCĂ

Sistem 4-3-3
Pigliacelli - Mățel (Martici), Bălașa, Acka, Bancu - Ivanov, Mateiu, Cicâldău - A. Ivan (Bărbuț), Markovici (Koljici/M. Roman II), Mihăilă

Sistem 4-2-3-1
Pigliacelli - Mățel (Martici), Bălașa, Acka, Bancu - Ivanov, Mateiu - A. Ivan (Bărbuț), Cicâldău, Mihăilă - Markovici (Koljici/M. Roman II)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gannicus2014
gannicus2014  •  23 Octombrie 2019, 12:59

da

915542705250791
Aurel Stana  •  03 Septembrie 2019, 14:38
Postat de univ_craiova1 pe 02 Septembrie 2019, 23:59

Și voi tot la matinal o sa fiți hahahaha diii căluțule, ați început săpăturile la stadionul de 125.000 mii de spectatori?

Maimutoiule putem juca pt totdeauna in liga 3 nu este nici o problema ...cine se duce dupa sorici noi sau voi la toate deplasarile ati avut gratuitati de la pesedisti,tren gratuit,apa, sandvis probabil si biletul de meci si ai tupeul sa vb.esti la fel ca comunisti de la putere HOTUL STRIGA HOTI..HUIDUHUA *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kamouniyak
kamouniyak  •  03 Septembrie 2019, 12:16

Pai ce ati facut la sisteme, ca ati trecut exact aceiasi jucatori, dar intr-unul Cicaldau ar juca mai avansat?? Tot aia e. Eu nu stiu cum a luat in calcul Piturca regula U21. Koljic si Roman sa lipseasca de acolo ca sa joace Markovici?? Mai bine juca pe unul dintre Borta si Vladoiu fundas dreapta si termina balciul. Il reprofila pe Martic fundas central sau inter pt 1 an cat mai are contract.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează