FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA. EXCLUSIV Analiză drastică pentru una dintre vedetele echipei: „Mă așteptam să aibă probleme. Acolo a început regresul lui”

Andrei Ivan a fost printre cei mai buni jucători în victoria cu Viitorul. Sursă foto: facebook.com/UCVOficial +8   FOTO
Andrei Ivan a fost printre cei mai buni jucători în victoria cu Viitorul. Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 08:10

Andrei Ivan (23 de ani) a reușit în victoria cu Viitorul, 4-1, primul său gol pentru Craiova în acest sezon. Foștii mari jucători ai Științei așteaptă însă mult mai mult de la vedeta oltenilor.

În direct la GSP Live, Emil Săndoi (55 de ani), în prezent antrenor la Chindia Târgoviște, a radiografiat ultimii ani din cariera lui Andrei Ivan, fiind dezamăgit de parcursul avut de acesta în străinătate. Tehnicianul subliniază importanța golului marcat cu Viitorul, fiind de părere că Bergodi e antrenorul care-l poate readuce pe Ivan pe linia de plutire. 

„Mă bucur că a reușit să înscrie, era foarte important pentru el. Ivan n-a avut perioade faste în ultimii ani, iar asta a început odată cu transferul în Rusia (n.a - la Krasnodar). Cred că acolo a făcut o alegere greșită. De acolo a început regresul lui

Din transferul lui în Rusia, a rămas doar rețeta financiară bună pentru club, dar din punct de vedere fotbalistic a fost în regres din acel moment. Vă spun sincer, mă așteptam să aibă probleme acolo. A avut apoi o perioadă bună în Austria, dar tot nu s-a regăsit.

(...)Subliniez și meritul lui Bergodi aici. Deși a avut meciuri mai proaste, l-a lăsat în continuare să joace, crede și el în calitățile pe care le are Ivan”, a afirmat Emil Săndoi, la GSP Live. 

7a fost nota primită de Andrei Ivan în Gazeta, după evoluția din Viitorul - Craiova 1-4

Săndoi: „Nici el nu era hotărât pe ce post îi place mai mult să joace”

„Era foarte tânăr când eu eram la Craiova. Îmi aduc aminte că nici el nu era hotărât pe ce post îi place cel mai mult să joace. Aveam discuții cu el. Dacă îi spuneai că vârf joacă cel mai bine, el spunea același lucru. Dacă îi spuneai apoi că joacă în bandă mai bine, și el spunea: «Da, cred că mai bine joc în bandă». Cred că de atunci a rămas așa nehotărât” - Emil Săndoi, antrenor Chindia Târgoviște

Andrei Ivan, departe de forma ideală

Andrei Ivan a fost transferat în 2017 în Rusia, la Krasnodar, unde n-a reușit să se acomodeze. A mers apoi în Austria, la Rapid Viena, iar în 2019 a revenit la CS Universitatea Craiova, clubul-mamă. Revenirea în Bănie n-a consemnat redresarea lui Ivan, care a avut în continuare evoluții nesatisfăcătoare, la un moment dat pierzându-și chiar locul de titular.

FOTO. Craiova a „executat” Viitorul la Ovidiu

+4 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Nicușor Bancu, deranjat de criticile specialiștilor: „Vobesc unii care au jucat fotbal în fața televizorului” » A primit rapid o replică acidă la GSP Live

Cornel Dinu, amuzat de un gol din Viitorul - Craiova 1-4: „Fugiți, mă! Il loveşte ghiuleaua”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
prazburg1948
prazburg1948  •  16 Septembrie 2020, 14:24

Cum de n-au aparut plangaciosii clujeni inca? Ce-i cu ei? Sa-i vezi sambata cand jucam cu Voluntari ce trafic vor face... mai ales daca pierd sau fac egal cu Astra. Hajra Astra! =))

univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 Septembrie 2020, 10:58

Cine e pe primul loc? Universitatea Craiova :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează