FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 1-0

CRAIOVA - ASTRA 1-0 // Dan Alexa, nemulțumit de rezultatul din Bănie: „Merităm să fim în față! Am prins o Craiova modestă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 23:10

Astra Giurgiu a pierdut în deplasarea de la Craiova, scor 0-1 (Bancu 68). Dan Alexa crede că formația lui merita mai mult și atacă locurile fruntașe.

„Am ratat penalty, am ratat și cu poarta goală. A fost un meci pe care l-am pierdut din nimic. Am fost net superiori Craiovei. 

Lipsa de pregătire a lui Răduț și a lui Tounkara s-a văzut. A trebuit să îi schimb și pe final s-a văzut absența lor în ultimul sfert de oră. Când ratezi atâtea ocazii, ce poți să mai ceri echipei? Am prins o Craiova modestă și trebuia să câștigăm.

Etapa viitoare jucăm cu cea mai bună echipă din România, CFR Cluj. Au două echipe la fel de bune, cel mai bun lot.

 Noi trebuia să batem la Viitorul, azi la fel. Nu ne facem calcule, vrem să luăm mereu trei puncte, dar uite că trebuie și puțină șansă. La ce văd că am jucat cu echipele importante, merităm să fim în față”, a declarat Dan Alexa la TV Telekom Sport.

Vezi și:

VIDEO+FOTO Multe emoții pentru un surâs » Nicușor Bancu aduce victoria oltenilor, după un meci în care Astra a ratat marile ocazii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
firaldo
firaldo  •  24 August 2019, 14:29

Alexa a vb mai mult de jocul prost al Craiovei decât de echipa lui.De ex...de ce echipa lui nu e capabilă să marcheze...de ce echipa lui,o echipă care nu a jucat în cupele europene , pica fizic...la începutul sezonului...din min 50 încolo.Astea ar trebui să explice Alexa...sau cum sa scoti un atacant când ești condus si sa bagi un mijlocaș ofensiv...infrangerea este a lui exclusiv...si a modului în care a pregătit această echipă.Sau trebuie să se consulte cu Ana Maria Prodan?

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  24 August 2019, 12:44

Chirurgule,ca de la I Niculae(mai mult LAE) nu am pretentii, tu pretinzi ca ati fost zmei cand in prima repriza parca jucau 22 de ametiti asa dati toti pe langa minge. Ca ati avut plimbari sterile de minge si faza frumoasa de la care ati primit gratuit panalty e adevarat. Daca ar fi inscris Gheorghe direct jos palaria. Repriza a doua fara sa straluceasca s-a ridicat la nivel de liga a doua cu doua faze una a voastra Radut si Bancu cu gol. In rest scuze unii cu echipa neinghegata ,ceilalti cu oboseala meciurilor in plus. Scuze jalnice!

dansy
dansy  •  24 August 2019, 10:13

Dan Alexa antrenorul care se apara cu cate 6-8 jucatori este nemultumit ca nu a marcat din penalti.Pai care penalti fraiere????

Vezi toate comentariile (10)
Comentează