FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - ASTRA 1-0

CRAIOVA - ASTRA 1-0 // Ioan Niculae s-a enervat pe Dan Alexa și Mihai Răduț: „Bătaie de joc!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 10:36

Ioan Niculae l-a criticat pe Dan Alexa după înfrângerea suferită de Astra pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, scor 0-1.

De furia patronul giugiuvean nu a scăpat nici Mihai Răduț. Fostul mijlocaș al lui FCSB a ratat o lovitură de la 11 metri, iar în repriza secundă a trimis pe lângă poartă dintr-o situație ideală, după ce depășise portarul!

„Uneori nu câştigă cel mai bun de pe teren, câştigă ăla care are mai multă minte, mai multă stăpânire de sine, o ocazie sau două bine fructificate, au dat un gol şi au câştigat. Şi domnul antrenor Dan Alexa trebuie să fie mai atent la cum alcătuieşte echipa.

Într-un meci de fotbal nu poți să ratezi cu atâta nonşalanţă un penalty, cum a făcut Răduț. Nu numai că a ratat primul şut, îi vine mingea înapoi şi mai avea puţin şi se culca lângă minge să dea gol! Şi dai pur şi simplu în bătaie de joc, tradiţional românesc, dai peste poartă”, a declarat Ioan Niculae conform TV Telekom Sport. 

VEZI ȘI:

Cosmin Matei la Viitorul! Pus pe hold de Dinamo, mijlocașul va semna cu echipa lui Gică Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
observator_federal
observator_federal  •  24 August 2019, 15:19

Alexa a încercat să omoare jocul și la un moment dat "astralii" s-au postat pe două rânduri în jumătatea proprie (cum a făcut Honved)... Din minutul 66 și 25 secunde și până în min 67 și 48 secunde, craiovenii au plimbat mingea fără a fi deposedați sau opriți în vreun fel - de la un aut bătut de Bancu în apropierea careului craiovean și până la golul fantastic al aceluiași (mare) fotbalist, au fost doar 23 (!) schimburi de pase succesive și mult, foarte multă posesie cu mingea la picior, care a adormit finalmente vigilența fotbaliștilor lui Niculae... Lecție de fotbal!

mosykw1
mosykw1  •  24 August 2019, 14:30

Becali II.Astia traiesc cu impresia ca sant atotstiutori!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2019, 12:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează