FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BOTOȘANI 3-1

CRAIOVA - BOTOȘANI 3-1 // Marius Croitoru: „Suntem o echipă mai bună decât Craiova” + replică pentru Bogdan Mara

Articol de GSP - Publicat joi, 05 decembrie 2019 19:41

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a vorbit după meciul în care echipa sa a pierdut, scor 1-3, împotriva Craiovei.

„Scorul nu reflectă realitatea din teren. Am fost naivi. Am învățat că jocul frumos nu-ți aduce puncte, acesta este fotbalul. Din punctul meu de vedere, suntem o echipă mai bună decât Craiova.

Mi-am asumat când portarul s-a dus la acel corner (n.r. la faza golului 3 al oltenilor). Nu știu dacă a fost penalty la Ivan, am fost departe, dar am înțeles că a fost ușor acordat. Însă și arbitrii sunt oameni, se întâmplă”, a declarat Croitoru, la Look Sport.

„Mariuse, m-au sunat cei de la Cluj, aproape un sfert din populație”

Croitoru a comentat și afirmațiile făcute de Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, care a criticat în termeni duri faptul că FC Botoșani nu a acceptat amânarea meciului de campionat de duminică dintre cele două formații. (Detalii AICI)

„Haideți să lămurim și această problemă. Mi-a spus domnul Iftime: «Mariuse, m-au sunat cei de la Cluj, aproape un sfert din populație, că vor să amâne partida».

Am fost în vestiar, am întrebat băieții. Răspunsul nostru a venit și pe un fond de supărare, întrucât banii pe transferul lui Golofca nu s-au plătit. La Botoșani e normalitate! Este dreptul nostru. Îi așteptăm aici. Ne-au bătut la Botoșani cu echipa a doua, nu înțeleg de ce atâta tam-tam”, a mai spus Croitoru.

VEZI ȘI:

FCSB // De ce spune Gigi Becali că Astra lui Bogdan Andone nu are șanse la titlu + cine e „singura contracandidată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
dansy
dansy  •  06 Decembrie 2019, 18:38
Postat de Razvan Marcel pe 05 Decembrie 2019, 21:18

Dacă nu se dădea penalty era 1-1,si cred ca se putea mai mult. Dar arbitri, asta e.

Da de unde stii mai desteptule ca nu era 3-0 ?Esti cumva vreun prezicator???A fost penalti clar.Ivan a fost calcat pe calcai.Mai uitate la faza.

dansy
dansy  •  06 Decembrie 2019, 18:35
Postat de Razvan Marcel pe 05 Decembrie 2019, 21:18

Dacă nu se dădea penalty era 1-1,si cred ca se putea mai mult. Dar arbitri, asta e.

Bai descultilor de cate ori ati stat capra la FCSB???Voi aveti echipa mai buna decat Universitatea???Nu va este bai rusine???Pai uitativa la clasament si dupa aceea vorbiti.In repriza a doua arbitrul Fesnic a tras pe fata cu voi sau asta nu ati vazut.Uitati -va in ultimii 30 de ani pe loc a terminat Universitatea si pe ce loc voi.Faptul ca ati miscat mai mult mingea in repriza secunda nu inseamna ca ati fost mai buni.Cei buni sunt cei care dau goluri mai multe.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  06 Decembrie 2019, 08:55

Nu e vorba de amanat!Dar la cati bani a luat Iftime- patronul celor de la Botosani- vanzand jucatori-si meciuri-lui Becali,trebuia sa se simta si el si sa bage instalatie de incalzire a gazonului,ca sa nu se mai joace pe teren inghetat, ca la"cotu'Donului" si la "Stalingrad"!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează