FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

CRAIOVA // Burleanu îl blochează pe Victor Pițurcă! Decizia luată de FRF, după propunerea făcută de olteni

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 18:59

Azi, Comitetul Executiv al FRF a respins solicitarea celor de la Craiova de a mări numărul rezervelor la meciurile din Liga 1.

Craiova a trimis către LPF o cerere de creștere a numărul de rezerve de la 7 la 9, dar azi, Comitetul Executiv a respins ideea oltenilor. Astfel, echipele vor fi nevoite să înregistreze tot 18 jucători pe foaia de joc, nu 20 cum doreau Victor Pițurcă și clubul său.

„Respinge solicitarea U Craiova 1948 Club Sportiv SA cu privire la modificarea numărului de jucători ce pot lua loc pe banca de rezerve la jocurile din Liga I”
Comunicat FRF

Cluburile din Liga 1 erau de acord 

Liga a anunțat ieri că a cerut poziția oficială a cluburilor din Liga 1, iar 11 din cele 14 au fost de acord să se crească numărul de rezerve. Formațiile care au refuzat propunerea au argumentat spunând că ar fi cheltuieli prea mari, spun sursele GSP.

Citește și:

Răzvan Burleanu, deranjat după ce LPF a anunțat introducerea VAR în Liga 1: „Trebuia să ne informeze!” + „Arbitrajul video nu va fi în acest sezon”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
pittt
pittt  •  03 Octombrie 2019, 22:56
Postat de Val Wolfe pe 03 Octombrie 2019, 22:25

Mititelu a investit si investeste bani in fotbal in schimb ce FRF face exact invers. FRF este Fotbalul Romanesc Furat de catre o organizatie de mafioti.

Nu e suficient sa investesti bani in fotbal, trebuie sa vezi daca banii pe care ii ai iti permit sa te bagi. Altfel calci cu bocancii o echipa frumoasa si consacrata, care e simbolul unei regiuni intregi iar suporterii cad in scarba. Mititelu culege ce a semanat.

10212456172575743
Val Wolfe  •  03 Octombrie 2019, 22:25
Postat de Val Wolfe pe 03 Octombrie 2019, 22:18

Dormiti linistiti in somnul cel de moarte

Mititelu a investit si investeste bani in fotbal in schimb ce FRF face exact invers. FRF este Fotbalul Romanesc Furat de catre o organizatie de mafioti.

10212456172575743
Val Wolfe  •  03 Octombrie 2019, 22:18
Postat de echilibrat pe 03 Octombrie 2019, 22:13

Ai dovezi ca e mafie ? Si daca e mafie, de ce te mai intereseaza fotbalul ? Nu ai alte chestii mai bune de facut decit sa te plingi ca o organizatie privata e mafia ? Asta imi aduce aminte de mititelu - asta a avut/are tot felul de cluburi bagate in fotbal si se plinge pervers ca fotbalul in Romania e abuziv. Da' cine te obliga sa faci fotbal ? Du-te nene la sah sau fa acte de caritate cu banii pe care ii ai. Lui Mititelu ii place fotbalul ca ii face imagine - da' nu-i place ca e "abuziv". Pai du-te acasa nene daca nu-ti convine.

Dormiti linistiti in somnul cel de moarte

Vezi toate comentariile (32)
Comentează