FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CHINDIA 1-0

CRAIOVA - CHINDIA 1-0 / Corneliu Papură s-a plâns de subțirimea lotului: „Dacă aș fi avut mai mulți jucători...”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2019 19:57

Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, e mulțumit de victoria, 1-0 cu Chindia Târgoviște, dar dă vina pe oboseală pentru că echipa dâmbovițeană și-a creat mai multe ocazii de gol pe finalul partidei.

„Am câștigat un meci destul de complicat, având în vedere că în urmă cu trei zile am jucat în Europa League. Acum am întâlnit o echipă care a venit în pressing, o echipă bine organizată. Puteam închide meciul și să nu mai tremurăm pe final. Pe final s-a simțit oboseala și am cedat inițiativa. Dacă aveam mai mulți jucători, aș fi schimbat mult mai mult în primul 11.

Trebuie să gestionăm bine situația în care ne aflăm. 

Noi pregătim fiecare meci să-l câștigăm. Trebuie să ne gândim acum să pregătim următorul meci cu Honved și să ne refacem. Odihna e singurul lucru la care mă gândesc acum. Putem să ne calificăm”, a declarat Papură la Look Sport.

„În general încerc să mă concentrez la meci, indiferent cât de ostili sunt suporterii. Unii te contestă sau alții te aplaudă. E doar alegerea lor” Corneliu Papură

Vătăjelu a dat și el vina pe oboseală: „Am obișnuit pe toată lumea că nu putem câștiga lejer. Toate meciurile pe care le-am jucat au fost cu emoții, dar e important că azi am câștigat. Pe final am cedat puțin. Jucăm din 3 în 3 zile și e puțin greu.

O să fie foarte greu să ne menținem pe primul loc, dar avem un moral bun. Sperăm să continuăm și în Europa League. Cupele europene ne afectează foarte mult. Lotul nostru nu e așa numeros, nu avem 30 de jucători. Meciurile din 3 în 3 zile sunt solicitante, mai ales când joci pe o temperatură destul de mare”. 

„Am tratat meciul cu maximă seriozitate și l-am câștigat. E o victorie care ne dă continuitate. A fost un joc bun, consistent. Am avut ocaziile cele mai mari, e adevărat că și ei au avut ocazii importante pe final. A fost o căldură insuportabilă” Mihai Roman II, atacant CS Universitatea

clasamentul ligii 1

clasament

 Vezi și:

CRAIOVA - CHINDIA / Suporterii alb-albaștri n-au rămas impasibili în cazul crimelor din Caracal: „Cu toții suntem complici”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
109843526893784
Aurel Radulescu  •  29 Iulie 2019, 14:13

Cert este că,lotul e slăbit, antrenor slab și acționari nesimțiți. Am auzit că Rotaru a băgat toți banii in buzunar,și a vândut majoritatea acțiunilor lui Andrici, astfel că la ora actuala, clubul are datorii financiare mari. Deci, adio transferuri.

109843526893784
Aurel Radulescu  •  29 Iulie 2019, 14:12

Cert este că,lotul e slăbit, antrenor slab și acționari nesimțiți. Am auzit că Rotaru a băgat toți banii in buzunar,și a vândut a majoritatea acțiunilor lui Andrici, astfel că la ora actuala, clubul are datorii financiare mari. Deci, adio transferuri.

dansy
dansy  •  29 Iulie 2019, 13:35

Bravo Cornel Papura!Cu un lot subtiat nu poti sa faci mare lucru si este normal ca echipa sa joace mai lent mai ales ca smecherii de la DIGITV ne-au programat sa jucam la 35 de grade.B inenteles ca FCSB, care e deja calificata, joaca cu o zi mai tarziu si si la o ora cu racoare.Asta nu vede nimeni?Nu este discriminare? Noi te rugam sa iti vezi de treaba si sa incerci sa treci peste toate obstacolele.Mult succes joi cu Honved!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează