FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CRAIOVA // EXCLUSIV Carlos Fortes se întoarce în România! Motivul incredibil pentru care a căzut transferul în Israel

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 09:29

Carlos Fortes (24 de ani) a fost înștiințat că nu intră în vederile lui Victor Pițurcă la Craiova și își găsise rapid în Israel, dar lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru fotbalistul portughez.

Corespondentul GSP în Israel informează dă atacantul s-a deplasat degeaba pentru a semna cu FC Ashdod, ocupanta locului 6 (DETALII AICI). Transferul nu s-a putut concretiza, iar vârful portughez va reveni în România și va aștepta o altă ofertă. 

Ashdod voia să platească 200.000 de euro clubului oltean și un salariu de 100.000 de euro jucătorului. Echipa israeliană s-a înțeles cu Bogdan Apostu, impresarul român al lui Fortes, pentru un contract pe un an (plus opțiune de prelungire încă două sezoane), dar a venit al doilea impresar al lui Fortes, un portughez, și a cerut 3 ani fermi de contract. Ashdod a refuzat, iar ieri a fost ultima zi de transferuri în Israel.

„Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. Am vorbit cu domnul Pițurcă. A fost foarte corect cu mine. A venit o ofertă, care cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo”, spunea Carlos Fortes, ieri, la plecarea din România.

DECLARAȚIILE LUI FORTES LA PLECAREA DIN ROMÂNIA

VEZI ȘI:

Gaz Metan - Craiova // VIDEO Victor Pițurcă: „Nu am încredere 100% în echipă” + Ce spune despre plecarea lui Carlos Fortes

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  19 Septembrie 2019, 15:31

Deci Forteș a fost din nou sabotat de impresarul lui portughez! Prima data a fost sabotat cind a vrut sa-l ia FCSB,acum cind sa se transfere în Israel cu salariu de 100.000 euro/luna..Forteș nu mai are nevoie de dujmani...îl are deja pe impresaru portughej..

paiazze
paiazze  •  19 Septembrie 2019, 14:11
Postat de Ardelean Notorietate Cosmin pe 19 Septembrie 2019, 12:42

La dinamo nu ai vrut, erai baiet, acum fa antrenamentu in herestrau :))) karma asta, ma bucur ca exista

Bine, domnu' Notorietate, daca zici tu... ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  19 Septembrie 2019, 13:21

Tot impresarul ala care s-a opus sa mearga la FCSB :)) Ala e calau, nu e impresar

Vezi toate comentariile (15)
Comentează