FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB. Mirel Rădoi, despre lupta la titlu în Liga 1: „E un complex pentru ei”

Mirel Rădoi nu are o favorită în lupta la titlu
Mirel Rădoi nu are o favorită în lupta la titlu

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 16:36 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 16:53

CS Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc astăzi în play-off-ul Ligii 1. Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) crede că lupta la titlul este în continuare deschisă.

  • CS Universitatea Craiova - FCSB e astăzi, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro.

„După 20 şi ceva de ani cred că ar fi momentul şi pentru ei, dar eu nu aş vedea campionatul deja decis. Nu văd deja Craiova campioana României. Are un meci foarte greu, pare că în ultimii patru ani FCSB e un complex pentru ei. E adevărat că, dacă duminică Craiova câştigă această partidă cu FCSB, atunci are o opţiune serioasă. După aceea mai are o singură deplasare, la Astra. Şi oarecum, mergând cap la cap, atunci Craiova, la ultimele partide acasă, are două rezultate din trei posibile. 

Nu pot să îmi permit să sărbătoresc, dacă Craiova ar lua titlu. Mă bucur că sunt oltean, mă bucur pentru ei, dar nu pot să sărbătoresc pentru că sunt într-o poziţie care nu-mi permite să fiu subiectiv sau să fiu de partea unei echipe, indiferent de ce relaţie am cu jucătorii, cu preşedinţii sau patronii echipelor”, a declarat Mirel Rădoi conform Mediafax.

1,90este cota celor de la CS Universitatea Craiova la câștigarea titlului în Liga 1. Aceeași cotă o are și CFR Cluj

VIDEO. CS Universitatea Craiova - FCSB, meci crucial în lupta pentru titlu

Citește și alte știri despre CS Univeristatea Craiova - FCSB: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  12 Iulie 2020, 20:46

Mirel a fost ală ptat multă vreme de geegee. O fi el oltean, prăzar sau purtător de șlapi cu despărțitor de degete, dar e fecesebist cu stea în frunte. Măcar e bine că se abține....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close