FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - HERMANNSTADT

CRAIOVA - HERMANNSTADT // Vere, ce premieră » Victor Pițurcă și Eugen Neagoe, eternii colaboratori, la prima confruntare din carieră

Articol de , - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 10:59

Victor Pițurcă (63 de ani) se va duela cu Eugen Neagoe (52 de ani) în partida Craiova - Hermannstadt, la meciul 200 în Liga 1 al fostului selecționer. E prima confruntare dintre cei doi, rude și vechi colaboratori.

  • Craiova - Hermannstadt se joacă duminică, 24 noiembrie, de la ora 20:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus.

Meci de suflet duminică între Pițurcă și Eugen. Cei doi sunt veri, au lucrat împreună la mai multe cluburi - FCSB, Craiova și naționala României - și se vor duela în premieră din postura de adversari în U Craiova - Hermannstadt. Pe noul gazon hibrid, implementat în Bănie.

Pițurcă și Neagoe vor fi pe același stadion, „Ion Oblemenco", doar unul va sta pe banca tehnică. „Geană" a fost eliminat ultima etapă și va avea de ispășit două runde de suspendare. Tocmai la un meci special pentru vărul său, cel cu numărul 200 ca antrenor în prima divizie!

Pradă ușoară?

După ce în 2017 a stabilit cu Poli Iași recordul de invincibilitate al ediției 2016/2017 - 15 meciuri consecutive fără eșec -, în 2018 Neagoe a salvat-o pe Sepsi de la retrogradare, apoi, ajutat de rezultatele din toamna anului trecut, i-a dus pe covăsneni în play-off.

Totuși, anul calendaristic 2019 este foarte slab pentru „Geană", cu doar o singură victorie în campionat pe banca a trei echipe, iar acel succes a fost reușit acum 9 luni! Pe 17 februarie, Gaz Metan - Sepsi (0-1), decisiv pentru a ajunge în play-off.

Au urmat 5 remize și 10 eșecuri. Iar sibienii sunt fără succes în campionat pe teren advers în 2019, interval în care au înregistrat 7 remize şi 11 partide pierdute

Match Preview U Craiova - Hermannstadt

VEZI ȘI:

DINAMO // VIDEO GSP LIVE De ce a refuzat-o Ioan Ovidiu Sabău pe Dinamo: „Era un circ atunci! Nu puteai să lucrezi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează