FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova insistă: finanțatorul Rotaru cere victoria la „masa verde”: „Trebuie să câștigăm cu 3-0, nu văd altă soluție!” + Ironie la adresa celor de la FCSB

Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova
Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova

Articol de - Publicat vineri, 31 iulie 2020 20:47 / Actualizat vineri, 31 iulie 2020 21:42

Mihai Rotaru, finanțatorul CS U Craiova, a comentat situația generată la nivelul Ligii 1 după ce meciul oltenilor cu Astra Giurgiu a fost amânat.

Finanțatorul oltenilor spune că în mod normal, echipa sa va fi declarată câștigătoare la „masa verde” și a invocat cazul Deportivo la Coruna cu Fuenlabrada din Segunda Division, a doua ligă a Spaniei. 

„Situația este complexă. Din păcate, în loc să discutăm de fotbal, discutăm de spețe juridice. În momentul ăsta, toți avocații noștri și colegii au constituit un grup de lucru. Comisia de Disciplină nu e singura variantă. Avem varianta în care Comitetul Executiv să omologheze un rezultat pentru acest meci. Până la urmă, trebuie să existe un rezultat, astfel nu se poate încheia acest campionat. Rezultatul meciului cu Astra va fi stabilit la «masa verde», nu există altă soluție. 

Din fericire, avem un precedent la o altă Federație Europeană. În Spania, speța Deportivo la Coruna cu Fuenlabrada. Și ei sunt în aceeași situație, regulamentele nu erau acoperite. Acolo s-a propus ca meciul să fie pierdut de către cei care au avut cazurile de COVID. Din fericire, avem un semi-precedent, să spunem, dar sunt multe alte direcții. 

Nu acuzăm pe nimeni, dar în mod normal Craiova trebuie să câștige cu 3-0. Nu văd altă soluție dacă acest meci nu se mai poate disputa”, a declarat Rotaru în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Rotaru ironizează FCSB

Întrebat ce părere are despre faptul că FCSB a început meciul cu CFR Cluj cu trei puști (Istrate, Niță și Dumitru) în atac, finanțatorul „juveților” a oferit un răspuns sarcastic:

„Îi felicităm, fac o muncă foarte bună. Să o țină tot așa, vor ajunge foarte sus. Cu siguranță, la anul vor fi mai sus. Pot să joace așa un sezon întreg!”, a spus Rotaru.

În seara asta, dacă se întâmplă să avem un rezultat favorabil nouă la meciul FCSB - CFR, nu ne vom bucura. Vom rămâne concentrați. I-am rugat pe cei de la Astra să ne lase să facem un antrenament la stadionul lor și au refuzat. Nu au fost de acord. Am fost surprins
- Mihai Rotaru, finanțator CS U Craiova

Citește mai multe știri din Liga 1:

Astra răspunde vehement după ce Sorin Cârțu a cerut victoria la „masa verde”: „Craiova pozează în victimă!”

Noi bătăi de cap pentru Dinamo » „Câinii” sunt datori la Dan Nistor! Câți bani are de primit mijlocașul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
pittt
pittt  •  01 August 2020, 18:13
Postat de Edi Girnita pe 01 August 2020, 08:36

Clone parazite fara identitate, așa cum a-ți apărut în fotbal,tot așa vreți să și câștigați,cu japca ordinară ,fara a dovedi, in spiritul competiției sportive, că meritați!!! Mi-e scârbă de voi și de toți *** vostrii de susținători falși și ipocriți! D'aia am ajuns sub coada Europei,că avem astfel de specimene care vor titluri și glorii pe moca !!!

Doreai sa ne povestesti cum ati intrat voi in fotbal sau ce?

109905630785860
Cristian Dumitru  •  01 August 2020, 17:59

O sa-i cam rugineasca tabla din gura luni seara !

silver13
silver13  •  01 August 2020, 14:56

Ce dinti misto are...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează