FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1

CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1 // Mihai Teja critică lipsa de concentrare a jucătorilor săi: „E al nu știu câtelea meci în care se întâmplă asta!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 22:42

Mihai Teja, 41 de ani, tehnicianul celor de la Poli Iași, e nemulțumit că echipa sa a primit din nou gol din fază fixă.

Moldovenii au remizat la Craiova, 1-1, după ce deschiseseră scorul prin Andrei Cristea. Fortes a egalat, împiedicându-i pe ieșeni să plece cu toate punctele din Oltenia.

„Sunt bucuros că am luat un punct. Totuși, e al nu știu câtelea meci în care conducem și primim gol din fază fixă. Am jucat contra unei echipe bune și era clar că oltenii vor fi periculoși la fazele fixe. Până la urmă, e bun și un punct la Craiova. Cred că ne-am bătut de la egal la egal cu o echipă care luptă la titlu. Dacă am fi câștigat în toate meciurile în care am condus, eram lideri detașați.

Sperăm să avem în continuare evoluții bune. După pauza competțională, vrem să câștigăm meciurile, să practicăm un fotbal bun și să nu ne temem de nimeni.

Andrei Cristea e un jucător foarte bun, joacă din ce în ce mai bine, sper să joace așa în continuare”, a spus Teja, la Look Sport. 

Citește AICI cronica partidei Craiova - Poli Iași 1-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează