FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1

CRAIOVA - POLI IAȘI 1-1 // VIDEO, FOTO Piți strică, Fortes repară! Oltenii ratează oportunitatea de a urca pe primul loc

Articol de - Publicat vineri, 04 octombrie 2019 22:30

Craiova și Poli Iași s-au înfruntat în meciul zilei din Liga 1. Duelul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (Carlos Fortes '82 / Andrei Cristea '69).

Antrenorul Craiovei a uitat că echipa câștigătoare nu se schimbă și a operat 5 modificări în primul unsprezece. Și-a scos ”leii” din ritm, dar l-a salvat portughezul care nu mai marcase în campionat din sezonul trecut.

Victor Pițurcă a ținut foarte mult să odihnească din jucătorii "care au făcut un efort formidabil cu Viitorul". Și-a operat nu mai puțin de 5 modificări în primul unsprezece. O jumătate de echipă! Marile sale surprize: Ștefan Vlădoiu, Alexandru Ioniță II și Carlos Fortes.

Numeroasele schimbări i-au afectat însă construcția, mai ales că nici Poli 2019-2020, cu Mihai Teja pe bancă, nu mai este adversarul de altădată, cu care să-ți poți permite asemenea "aroganțe". Și asta s-a văzut foarte bine mai ales în prima parte.

Lenți și previzibili

Bine organizați, moldovenii i-au ținut departe de poarta lor pe amfitrioni. Astfel că "leii", cel mai adesea lenți și previzibili, n-au reușit să-și creeze decât o jumătate de ocazie. Acea "diagonală" a lui Andrei Ivan (9), care s-a scurs pe lângă stâlpul din dreapta lui Târnovanu.

Iar primul lor șut pe poartă a venit, practic, odată cu pauza (Mateiu). Cifre neașteptat de modeste, în condițiile în care toată lumea aștepta mai degrabă un upgrade după acea repriză secundă convingătoare împotriva Viitorului.

Răzbunarea lui Cristea

Piți n-a apelat la banca de rezerve, iar tabloul nu s-a schimbat cine știe ce în primul sfert de oră de la reluare. Craiova și-a intensificat dominarea, proaspăt intratul Koljici a lovit "transversala", însă golul a picat la poarta cealaltă. Înscris tocmai de "veteranul" Andrei Cristea, căruia sezonul trecut, în Bănie, i se acordaseră atât de puține șanse.

Însă Poli are slăbiciunile ei. Iar una dintre acestea e că în ultimul timp nu reușește să țină de un avantaj, ceea ce s-a întâmplat și azi. În loc să le dea aripi, reușita lui Cristea i-a trezit, în sfârșit, pe olteni.

Mateiu a expediat un "avertisment", iar la lovitura liberă a lui Mihăilă, Fortes s-a înălțat și a punctat: 1-1. Pițurcă a crezut în el și portughezul nu-l dezamăgește, salvându-i un punct.

12.358de spectatori au asistat la această partidă

Craiova - Poli Iași 1-1

Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, Bălașa, Kelic, Vătăjelu - Al. Ioniță II, Mateiu, Bancu - A. Ivan, Fortes, Mihăilă 
Rezerve. Marinescu, Martic, Acka, Bărbuț, Ivanov, Baicu, Koljic
Antrenor: Victor Pițurcă 
Absenți: V. Constantin, Cosic (accidentați), Mățel, Zakaric (incerți) 

Poli Iași: Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. radu - Mihalache, Loshaj - Platini, Passaglia, Horșia - A. Cristea 
Rezerve: D. Rusu, Ad. Bălan, Hazan, Chelaru, Popadiuc, Cabral, I. Cristea 
Antrenor: Mihai Teja 
Absent: Breeveld (accidentat)

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova) 
Arbitru:  Horațiu Feșnic / Asistenți: Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe

Citește și:

Burleanu îl blochează pe Victor Pițurcă! Decizia luată de FRF, după propunerea făcută de olteni

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
dansy
dansy  •  05 Octombrie 2019, 11:34

Sa va fie rusine ca nu ziceti nimic despre arbitrajul acestui Fesnic care de fiecare data a arbitrat urat Craiova.Pai la 0-0 a fost penalti clar la Ivan,la golul Iasului a fost fault la Colici care este impins si lovit cu mana peste fata.Cum sa joci fotbal daca arbitrajul iti este potrivnic.?Api cei de la Iasi au refuzat fotbalul si s-au aparat cu toata echipa.Totodata Fesnic a lasat jocul dur al celor de la Iasi.In rest ce sa va zic? Sunteti aceeasi foaie care nu scrieti adevarul.Sa va fie rusine!!!

1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  05 Octombrie 2019, 10:07

A reparat si Fesnic cât a putut.

lionforever
lionforever  •  05 Octombrie 2019, 09:37
Postat de dumitru82drugan pe 05 Octombrie 2019, 09:24

Golul oltenilor a fost dat dintr un fault inexistent arbitrul ardelean alcoolic baga el mingea in poarta daca nu egala Craiova rusine FRF

Singurul care consuma substanțe bahice cred ca esti tu. Arbitrajul a permis jocul dur al iașului la golul iasului a fost faul la koljici iar la 0-0 a fost penalty clar la ivan dar nu a vrut să-l dea.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează
Close