FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Reacție vehementă a oltenilor după acuzele de rasism la adresa lui Nicușor Bancu: „Mâine vom sesiza comisiile FRF pentru a lua măsuri împotriva mincinoșilor!”

Articol de GSP - Publicat marti, 01 octombrie 2019 17:22

Nicușor Bancu (27 de ani) a fost acuzat că a avut un derapaj rasist la adresa lui Bradley de Nooijer (21 de ani) în timpul partidei dintre Craiova și Viitorul, scor final 3-1. 

Azi, clubul oltean a reacționat printr-un comunicat:

„Având în vedere declarațiile mincinoase ale antrenorului secund al echipei FC Viitorul, minciuni dovedite și prin raportul de joc al arbitrului, clubul Universitatea Craiova va sesiza în cursul zilei de mâine comisiile disciplinare ale FRF pentru a se lua măsuri împotriva mincinoșilor.

În același timp, Universitatea Craiova condamnă gesturile reprobabile ale jucătorului Bradley de Nooijer de a-i provoca pe suporterii noștri imediat după înscrierea primului gol al partidei. Așteptăm din partea acestuia scuze adresate suporterilor.

Bradley de Nooijer a venit într-o țară care l-a primit cu brațele deschise, iar el în schimb trebuie să arate un minim respect suporterilor”

Cătălin Anghel, „secundul” lui Gică Hagi, a încercat să îi facă dreptate aseară jucătorului său și a fost eliminat. 

„Când voiam să intru în vestiar, am fost oprit de către arbitrul de centru și mi s-a spus să nu mai ies pe bancă, pentru că sunt eliminat, pentru că aș fi adus injurii arbitrului de tușă. Se înșală amarnic și nu înțeleg de ce. A fost o altercație, îmi pare rău pentru Bancu, este un jucător extraordinar, dar nu se poate să se adreseze așa. A înjurat într-un fel pe care nu vreau să îl reproduc. În momentul acela, fiind acolo, i-am spus tușierului să îi spună arbitrului ce se întâmplă, suntem în 2019 și nu e normal. «Vă rog frumos spuneți-i» și i-am reprodus ce a spus Bancu: «Du-te în aia a mă-tii de negru împuțit». Am fost foarte mirat, pentru că sunt responsabil pentru ce spun și ce fac. Dacă așa a considerat, eu o să răspund pentru ce am făcut și asta e. Sunt foarte dezamăgit. Încă nu îmi vine să cred”
Cătălin Anghel aseară, la Look Sport

Astăzi, olandezul De Nooijer a confirmat spusele tehnicianului, de după meci.

Vezi și:

Prima reacție a lui Bradley De Nooijer, după incidentul rasist de la Craiova: „Sunt profund afectat, nici acum nu recunoaște Bancu?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
daniord
daniord  •  05 Octombrie 2019, 11:34
Postat de lionforever pe 01 Octombrie 2019, 23:05

Echipa asta joacă în craiova se numeste universitatea craiova creează emulație si este un proiect serios.

Limbaj a la Dancilă! Ce emulatie ?! Poate ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  02 Octombrie 2019, 20:01
Postat de pittt pe 01 Octombrie 2019, 22:48

Pe olteni ii doare in fund de tine si de parerea ta

nu mai putem noi despre parerea ta de "mare specialist"Nu ai ni cio dovada dar dai din gura.Spune-ne si noua tu ce esti-moldovean,ardelean,banatean sau esti pur si simplu roman.

mobutu
mobutu  •  02 Octombrie 2019, 10:51
Postat de Adrian Și Atât pe 01 Octombrie 2019, 23:49

Faptul că îmi este scârbă de clonă sau clonaci e o realitate. Dar faptul că viitorul fotbalistic a unui tânăr poate fi periclitat de o exprimare stupidă nu mă încântă. Chiar dacă joacă la o echipă de ***. Și acum să explic unde este buba. Lucrez de 2 ani și ceva în Olanda. La prima ședință ni sa explicat că dacă un Olandez ne discriminează sau insultă pentru că suntem din România ! să anuțăm poliția pentru că locul individului este la pușcărie. Dar să nu exagerăm sau să mințim pentru că în cazul ăsta intrăm noi. Jucătorul Viitorului din mediul ăsta provine. Nu îl cred capabil să se expună căutând scandal fără motiv. Dar cum e cetățean Olandez, reprezentanți Acelui stat în românia vor cere confruntarea declarațiilor cu ajutorul detectorului de minciuni. Și dacă se ajunge la asta, și e așa cum susține olandezul.... Bancul tău e istorie. Și e păcat.

multi au ales sa plece din tara asta ptr ca nu au fost suficient de destepti sa reuseasca in viata traind in casa lor...Tu esti unul din aia multi...ai uitat sa scrii corect in romana in numai 2 ani...de a judeca normal, ce sa mai vorbim?? ai uitat si asta !...Vai si amar de capu` tau!!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează