FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Victor Pițurcă a făcut anunțul » Elvir Koljic revine după șase luni

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 10:24

Elvir Koljic (24 de ani) este pregătit să revină pe teren, după operația efectuată în urma accidentării suferite în luna martie a acestui an. 

Victor Pițurcă (63 de ani), managerul Craiovei, a anunțat revenirea atacantului bosniac înaintea meciului de la Mediaș, dar a spus că se va baza pe el abia în meciul din șaisprezecimile Cupei României, cu CSM Reșița, de miercuri, 25 septembrie, ora 18:45. 

  • Gaz Metan Mediaș - CS Universitatea se joacă vineri, 20 septembrie, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

„De la începutul campionatului au fost probleme la echipă pe plan ofensiv. Avem de lucru cu circulaţia mingii şi a jucătorilor. Koljic este refăcut, dar probabil va intra în meciul de Cupă. A plecat Fortes, a fost dorinţa lui, locul său este acoperit, avem acolo Koljic, Mihai Roman, Ivan şi puştii din lot”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit Telekom Sport.

Atacantul bosniac stă pe tușă de șase luni, deși revenirea sa pe teren era așteptată în luna august. Acesta s-a accidentat în meciul de debut la echipa națională a Bosniei, cu Armenia (scor 2-1), în preliminariile EURO 2020, când a ieșit de pe teren la doar trei minute după ce a fost introdus în locul lui Edin Dzeko. Elvir fost supus ulterior unei intervenții chirurgicale la tendonul femural, în Barcelona. 

21 de meciuria jucat Koljic pentru Craiova, reușind să înscrie 14 goluri

2 milioane de euroeste cota de piață a lui Elvir Koljic, potrivit Transfermarkt

VEZI ȘI:

CRAIOVA // EXCLUSIV Carlos Fortes se întoarce în România! Motivul incredibil pentru care a căzut transferul în Israel

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  20 Septembrie 2019, 10:16

Tovarasi olteni (din conducerea clubului), privind la incasarile CFR-ului acum pricepeti ce inseamna un management adecvat? Voi ati facut concurs de vandut tot ce se putea vinde in timp ce ei, clujenii, si-au intarit permanent lotul. Rezultatul? O echipa a CFR-ului cu recunoastere internationala, cu o valoare individuala mult mai mare ca a jucatorilor nostrii, cu o cota de piata de invidiat si, atenti, cu conturile pline. Pricepusi, nea Rotarule?

dansy
dansy  •  20 Septembrie 2019, 09:49

Bine ai revenit Kolici! Speram sa te readaptezi repede si sa ne ajuti.

blatistu49
blatistu49  •  19 Septembrie 2019, 12:55

PIAGLICELLI s i arevenit cuFCSBu le a servit pe tava golul proverbul nu poti te ajutam

Vezi toate comentariile (3)
Comentează