FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

DINAMO. Cristi Chivu a refuzat oferta lui Negoiță: „Am avut o întâlnire de câteva ore cu el"

Fostul internațional Cristi Chivu a fost dorit la Dinamo
Fostul internațional Cristi Chivu a fost dorit la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2020 12:56

Invitat la GSP Live, Cristi Bobar (37 de ani) - președintele executiv de la CSM Reșița - a oferit mai multe detalii din perioada în care a fost angajatul lui Ionuț Negoiță la Dinamo. 

Cristi Chivu și-a început cariera de fotbalist la CSM Reșița, iar numele stadionului poartă numele tatălui său, Mircea Chivu. Bobar a mărturisit în direct la GSP Live că, în cazul unei promovări, Chivu ar putea antrena echipa. 

VIDEO Bobar vorbește despre o eventuală venire a lui Chivu la CSM Reșița și oferta de la Dinamo

„Eu am vorbit cu el, de investit nu va investi Cristi Chivu în fotbal. A mai încercat să ne ajute doar cu mici nevoi, cu sponsorizări. Normal că m-am gândit la el pe partea de antrenorat. Dacă Reșița va fi vreodată în Liga 1, nu este exclus ca el să antreneze echipa. Din ce știu eu, a avut oferte să antreneze în Liga 1. Numele stadionului nostru poartă numele tatălui său, este clar că acest club are un loc anume în sufletul lui. El urmărește tot ce se întâmplă aici”.  

Chivu a fost dorit și la Dinamo: „Pe partea de președinte sau manager a avut oferte de la mult mai multe echipe. Inclusiv când eram eu director sportiv la Dinamo, domnul Negoiță l-a dorit ca director general. Am avut o întâlnire cu el de câteva ore și nu a vrut să ocupe această funcție. Mi-a spus că el își dorește să antreneze”, a declarat Cristi Bobar la GSP Live. 

Citește mai multe știri din GSP LIVE:

Fosta voce războinică de la Dinamo, caracterizare drastică pentru Gigi Becali: „Cu el nu colaborezi, execuți!”

Scene comice la Săftica: „Trebuia să jucăm cât avea poftă Negoiță. Iar el avea poftă câte 3 ore”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează