FOTBAL  »  Superliga  »  SPANIA

Cristi Ganea are probleme la Bilbao, dar nu vrea să audă de FCSB: „Ar fi un pas înapoi”

FOTO: El Correo // Cristi Ganea la Bilbao
FOTO: El Correo // Cristi Ganea la Bilbao

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 19:25

FCSB e în căutare disperată de fundaș stânga, iar în ultimele zile s-a reorientat către Cristi Ganea (27 de ani) de la Athletic Bilbao.

Apărătorul stânga a fost lăsat în afara lotului de antrenorul Gaizka Garitano pentru primul amical al ibericilor din această vară, 6-1 cu Arena Club, și ar putea părăsi formația bască.

FCSB îl vrea sub formă de împrumut, dar jucătorul nu vrea să audă de o revenire în Liga 1, ba chiar își dorește să rămână la Bilbao și să lupte pentru un loc în lot.

„Cristi e foarte bine la Athletic, chiar dacă n-a fost în lot la primul amical. O revenire în Liga 1 ar fi un pas înapoi pentru el și nici nu-și dorește să se întoarcă în România.

Mai are contract doi ani cu Bilbao și e sigur că poate prinde lotul de 18 în următorul sezon. Se pregătește mai bine ca niciodată în această perioadă”, a declarat unul dintre apropiații lui Cristi Ganea pentru GSP.ro.

care e situația lui ganea

Pe lângă FCSB, Cristi Ganea are și alte oferte importante din Segunda Division, acolo unde a jucat în ultimele șase luni pentru Numancia. Sporting Gijon e unul dintre cluburile care l-ar vrea pe fundaș.

Fotbalistul pe care Viitorul l-a promovat în fotbalul din prima ligă se află sub contract cu Athletic Bilbao, unde a ajuns în urmă cu un an, achiziționat de basci pentru un milion de euro. El a ratat ocazia de a se impune în LaLiga, unde a prins doar 48 de minute.

„Florin Ștefan, Bradley De Nooijer, Cristi Ganea, să vină oricare! Toți sunt fundași stânga buni, ofensivi, numai să-l aducem pe unul mai repede, că nu am nicio soluție pentru postul acela!”
Bogdan Andone, antrenor FCSB

1.000.000 €e cota de piață a lui Cristian Ganea, conform transfermarkt.de

Gazeta Sporturilor a scris în urmă cu cinci zile că fundașul stânga de la Athletic Bilbao reprezintă o variantă viabilă pentru FCSB. (Detalii AICI)

Vezi și:

Claudiu Belu, dat afară după trei meciuri, trei victorii! Gigi Becali: „Mi-a promis că pleacă fără pretenții!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Iulie 2019, 12:11

*** are convingerea ca dictonul mai bine ultimul la oras decat primul in sat este corect !!!!! *** , mai bine isi bat spaniolii joc de tine decat poate isi bate Becali !!!!!!Uite asa involuezi , de cand ai plecat acolo , ai avut doar de pierdut ...... la mai mare , *** !!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

647961848972425
Dani Dani  •  21 Iulie 2019, 08:28
Postat de bazinga pe 20 Iulie 2019, 22:31

Orice jucator strain care revine in Romania la FCSB face un urias pas inapoi....Doar faptul sa fii *** lui Becali....este o uriasa umilinta in sine!Cine are ceva minte, personalitate,caracter si coloana....refuza asa ceva degradant si injositor!

Bai tu te auzi ce zici? Cunoști sensul cuvintelor care le folosești? 'Degradant, înjositor.. "câți ani ai? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fara_pista
fara_pista  •  21 Iulie 2019, 00:00

Cică „unul dintre apropiații lui Ganea” ar fi declarat: „O revenire în Liga 1 ar fi un pas înapoi pentru el și nici nu-și dorește să se întoarcă în România.” Nu văd nicio referire la vreo echipă anume. Dar ziaristul GSP titrează mare: „Cristi Ganea nu vrea să audă de FCSB: «Ar fi un pas înapoi.» Ce să înțelegem? Că FCSB=Liga I? De aceea e normal să sară ca arși aceiași vișinii și ramștainii, bazingi și bomboni bântuiți de coșmarul roș-albastru. Dar apropiatul lui Ganea m-a liniștit: „în Liga I s-ar întoarce doar la FC D 1948 SA. Ar fi un pas înainte. Spre Groapă...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează