FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Peste Mutu, Hulk și Falcao! » Săpunaru a numit cel mai valoros fotbalist alături de care a jucat: „E numărul 1”

Lucho Gonzalez (centru jos) și Cristi Săpunaru, al doilea din stânga, sus, în sezonul 2008-2009 la FC Porto/ FOTO: Twitter @FC Porto
Lucho Gonzalez (centru jos) și Cristi Săpunaru, al doilea din stânga, sus, în sezonul 2008-2009 la FC Porto/ FOTO: Twitter @FC Porto

Articol de , - Publicat joi, 12 ianuarie 2023 21:30 / Actualizat joi, 12 ianuarie 2023 22:13

Cristi Săpunaru (38 de ani), fundașul și căpitanul Rapidului, a nominalizat, în cantonamentul din Antalya, cel mai bun fotbalist alături de care a jucat.

  • Reporterul Vlad Nedelea și cameramanul Iosif Popescu sunt în Antalya și transmit cele mai importante informații din cantonamentele echipelor din Superligă.

Săpunaru a jucat de-a lungul carierei alături de fotbaliști faimoși, precum Hulk, Radamel Falcao, James Rodriguez, Adrian Mutu sau Cristian Chivu. Totuși, niciunul dintre cei menționați nu a prins locul 1 în topul lui jucătorului Rapidului. 

Săpunaru, reacție furibundă după „cazul Pintilii”: „Cum să fie ilegal? Ce, m-am cocoțat să culeg banane?! Am fost fotbalist 20 de ani, nu zugrav!”
RAPID
Săpunaru, reacție furibundă după „cazul Pintilii”: „Cum să fie ilegal? Ce, m-am cocoțat să culeg banane?! Am fost fotbalist 20 de ani, nu zugrav!”

Fostul internațional consideră că Lucho Gonzalez este cel mai bun fotbalist alături de care a jucat.

VIDEO. Lucho Gonzalez, numărul 1 în topul lui Săpunaru

Săpunaru și-a explicat nominalizarea: „M-au impresionat mai mulți. Numărul 1 e Lucho Gonzalez. Sunt prea mulți, posturi diferite. Am jucat cu Pedro Emanuel, un căpitan și un om deosebit. Am jucat cu Hulk, Falcao. Dar așa, ca un tot, Lucho. 

Cei mai buni români? Mutu, Chivu, Tamaș. Lui Gabi toată lumea îi dă în cap, dar nu mai avem fotbaliști ca el. Am jucat și cu Gică Hagi la retragerea lui Mutu”.

Lucho Gonzalez (41 de ani) este un fost mijlocaș central argentinian retras în 2021. A jucat alături de Săpunaru la FC Porto în sezonul 2008-2009, dar și între ianuarie și iunie 2012.

Lucho a evoluat de-a lungul carierei la: Huracan, River Plate, FC Porto, Marseille, Al Rayyan și Atletico Paranaense.

Peste Mutu, Hulk și Falcao! » Săpunaru a numit cel mai valoros fotbalist alături de care a jucat: „E numărul 1”

45 de meciuria bifat Lucho Gozalez pentru naționala de seniori a Argentinei. A marcat 7 goluri

Palmaresul lui Lucho Gonzalez:

  • Un titlu în Ligue 1
  • 6 titluri în Portugalia
  • 3 Cupe ale Ligii Franței
  • Două Cupe ale Portugaliei
  • O Cupa Sudamericana

Cum vede Cristi Săpunaru viața din cantonament

Cristi Săpunaru a vorbit și despre cantonamentele din carieră și despre rolul său în lotul Rapidului: „Dacă nu mă înșel, primul cantonament a fost tot în Antalya, când eram la FC Național. Jucam tenis de masă cu Petre Marin. Mai jucam un rummy, o carte, să treacă timpul. 

Parcă era totul mai lent atunci, acum se mișcă totul rapid. Nu prea am fost chinuit așa de antrenori în cantonamente. Eu nu am avut probleme cu cei mai experimentați, am fost cu Didi Prodan, Prunea, Tiberiu Curt. Eu încerc să am grijă de toți copiii de la Rapid. Încerc să am grijă de ei, nu e ușor la echipa mare a Rapidului”.

Citește și:

UEFA, decizie de ultim moment înainte de CFR Cluj - Lazio » Vestea pe care o aștepta Dan Petrescu!

Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  13 Ianuarie 2023, 14:42

fotbalsit bun, Lucho ...

istet10
istet10  •  13 Ianuarie 2023, 14:31
Postat de istet10 pe 12 Ianuarie 2023, 23:49

***

Ba sunt foarte probate. Este orfan si singur a recunoscut ca a avut probleme in copilarie.

ACVAcv
ACVAcv  •  13 Ianuarie 2023, 13:09
Postat de sadiq pe 12 Ianuarie 2023, 23:08

Numai Sapunaru se putea da el special cu aceasta nominalizare.

Sa ii fie Rușine ca a ieșit din ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close