FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - SEPSI 0-1

Bergodi, după scandările xenofobe de la U Cluj - Sepsi: „I-am spus secundului meu că meciul ăsta nu se termină pe teren”

Cristiano Bergodi/ foto Imago Images
Cristiano Bergodi/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 20:21 / Actualizat luni, 22 august 2022 21:59

Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a comentat victoria echipei sale pe terenul lui U Cluj, scor 1-0, în etapa #6 din Superliga.

Antrenorul italian a vorbit și despre scandările xenofobe ale fanilor clujeni, din cauza cărora meciul a fost întrerupt 10 minute în prima repriză. Bergodi era sigur că meciul nu se va termina pe teren.

U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”
U CLUJ - SEPSI
U Cluj - Sepsi, oprit din cauza scandărilor xenofobe! Două bannere instigatoare au inflamat spiritele: „Echipele hortyste, eliminate de pe-a fotbalului hartă”

Declarațiile lui Bergodi, după U Cluj - Sepsi 0-1

„Când am ieşit, (n.r. -  de pe teren), arbitrul le-a spus jucătorilor că dacă vor continua scandările, oprește meciul de tot. Eu i-am zis secundului meu că meciul ăsta nu o să se termine pe teren”, a spus Bergodi, la Orange Sport, despre scandările in prima repriză.

Bergodi a analizat și partida și importanța celor 3 puncte obținute: „Am câştigat şi e bine, am avut ocazii, au avut şi ei. Înaintea meciului, terenul nu era bun. Nu suntem o echipă aşa de bătaie, de jucat pe contre.

Victoria a fost muncită. A venit acel contraatac. Important e că am urcat sus în clasament”.

După victoria cu U Cluj, Sepsi a ajuns la 10 puncte și a urcat pe locul 3 în Liga 1, sub Rapid (12 puncte) și Botoșani (11 puncte în 5 meciuri jucate).

Avem spirit bun, echipă bună, sper să o continuăm așa. Am avut și mai multe zile la dispoziție, ăsta a fost un avantaj. Avem cu Rapid acasă, cu siguranță va fi stadionul plin

- Bogdan Mitrea, căpitan Sepsi

Citește și alte știri din Liga 1:

Alex Chipciu nu își poate explica înfrângerea lui U Cluj cu Sepsi: „Poate ar trebui să stăm pe linia porții și să ne rugăm” + „Cred că suntem blestemați”

Farul, revenire fantastică în meciul cu Voluntari » Echipa lui Hagi e noul lider din Superliga

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
abavati
abavati  •  23 August 2022, 19:50

mai moderatorii vietii - de cand interziceti numele unei minoritati? Parintii vostri sau profii v-au povestit de o carte numita DEX??? Probabil ca nu, n-avem pretentii. Asa ca luati de aici: "ceangău, ceangăi, substantiv masculin 1. (la) plural Nume dat populației de grai românesc și maghiar și de religie catolică, emigrată de-a lungul timpului din sud-estul Transilvaniei în Moldova (mai ales în județul Bacău)." sunteti ca oltenii aia care n-au vazut un ungur in viata lor dar inschimb il combat la greu. LOL.

abavati
abavati  •  23 August 2022, 19:29
Postat de dandana pe 23 August 2022, 15:23

Ținutul Secuiesc înseamnă România. *** mai sunt. Ai spus de Banat, au făcut vreodată ce faceți voi? Băi băiatule închide gura ca a-ți întrecut măsură. Asa este Oltenia, Moldova, tara rănească. Dar toate astea formează România, este un neam încercat de multe în istorie. ***. Tot voi sunteți supărați. De ce? Ce va deranjează arat la țară asta, când v-a făcut mai tari ca multe alte ținuturi. Chiar trebuie sa înghițim ce faceți voi prin distrugând cimitire românești și multe altele. Asta este problema că ne-am săturat de voi și ifosele voastre. Puneți *** mana și învățați cum sa trăiți, lumea se unește și voi deveniți rasiști ca neam. Și totuși ne acuzați pe noi. Vinovați sunteți voi ca ne provocați. Voi tineretul ar trebui sa schimbați mentalitatea ****** Te-ai gândit ca dacă erați omeni nu era asa vu voi? Și cum îți permiți să pui banatul în oală cu voi? Sunteți foarte nesi. mțiti

uite, asta nu pricepeti voi, nationalistii, TinutulSecuiesc exista ca parte a Romaniei, *** aveau responsabilitate de graniceri inclusiv pe vaile moldovei. Ati ramas in cap cu constructia sovietica numita regiunea autonoma maghiara desfiintata in 1968 odata cu celelalte regiuni si cand s-a revenit la impartirea in judete. Dar generatia voastra a avut-o in cartile de istorie pe esca, la protv frunza de marijuana si restul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

abavati
abavati  •  23 August 2022, 19:19
Postat de dutedica pe 23 August 2022, 16:14

Cand citesc ineptiile astea de genul "*** nostri sunt mai buni decat *** lor ca nu injura, etc..." ma apuca scarba. Pai nu suporterii sepsi s-au intors cu spatele la imn in finala Cupei? Toti sunt o apa si un pamant asa ca sapa mai incolo, aici e asfalt.

nu am scris ca unii sunt mai buni ca altii, ci am subliniat o nuanta. si ultraseria noastra s-a intors la budapesta cu fundul cand le-a cantat gazdelor imnul. problema este asa-zisa "mentalitate" a ultraseriilor si in special al liderilor de brigazi, care amesteca un nationalism ultraortodox cu antisemitism (vezi si episodul Papp), antimaghiarism si orice le pute lor, eventual fct de interesele patronilor sau a unor actionari, etc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează