FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„Șampania” din jocul Craiovei a fost mai degrabă un „sifon” » Cifrele InStat nu îi dau dreptate lui Rădoi!

CS Universitatea Craiova, Foto: Imago Images
CS Universitatea Craiova, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 02 octombrie 2022 15:21 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 15:55

Conducerea Universității Craiova și suporterii așteaptă fotbal-șampanie, echipa lui Mirel Rădoi (41 de ani) le servește cel mult un sifon. Cifrele InStat sunt incontestabile.

Rădoi afirma vineri seară, la finalul meciului cu Voluntari (1-1), că rezultatul „este mincinos”

Antrenorul Universității Craiova era convins că echipa sa „merita victoria”, „numeroasele ocazii irosite” fiind argumentul său principal: „Chiar acum, în timp ce discutăm, îmi vin în minte multe ocazii de a marca. Îmi vine greu să cred că am avut 17-18 ocazii de a marca și nu am reușit”.

Fostul campion cu FCSB recunoaște că era favorizat de Gigi Becali și Mihai Stoica: „Știai că te plac și erai mai dezinvolt”
FCSB
Fostul campion cu FCSB recunoaște că era favorizat de Gigi Becali și Mihai Stoica: „Știai că te plac și erai mai dezinvolt”

 Mirel Rădoi, contrazis și de satistici 

Fostul internațional Basarab Panduru, secund al alb-albaștrilor în mandatul lui Laurențiu Reghecampf, l-a sancționat imediat: „Din cale afară de mari, 17-18 ocazii... Care au fost alea?! El zice că îi vin ocazii monumentale în cap, dar de fapt au fost doar două”. 

InStat, la rându-i, n-a contabilizat în dreptul juveților decât 5, per total. Create de căpitanul Bancu, două, Roguljic, Andrei Ivan și Hanca, dintre care patru au fost irosite de Papp, Roguljic, Alex Crețu (bară) și Markovic, iar una, lovitura de la 11 metri obținută de el însuși, transformată de Ivan. 

Bancu excelează la Universitatea Craiova

 „Șampania” din jocul Științei, aia la care visează conducătorii clubului și mai ales suporterii, a fost mai degrabă un sifon. 

81 de driblinguria inițiat Bancu în acest sezon, în 14 meciuri. I-au reușit 70 la sută. E primul de la Universitatea

Aspect ilustrat și de un alt parametru care face de regulă deliciul publicului: driblingul. Pe cele mai multe le-a inițiat căpitanul Nicușor Bancu, nouă, reușindu-i 78 la sută. Adică, șapte. 

Îl urmează Roguljic, cu șase (67 la sută reușite) și Vătăjelu, cu cinci (80 la sută reușite). Restul coechipierilor n-au avut curaj să încerce asemenea „artificii” tehnice decât foarte rar. Până la trei tentative. Iar Mitrea, Mateiu și Screciu nici măcar nu au încercat!

14 ocaziia avut Andrei Ivan în 2022/2023, în 16 partide. În medie 0,87 pe meci. Numărul unu la Craiova. A înscris și cele mai multe goluri (6)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mititelu i-a stabilit soarta lui Croitoru! Ce se întâmplă la FCU Craiova

Jucătorul lui FC Voluntari, cu 4 selecții în naționala Mexicului, consideră că poate progresa în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dandana
dandana  •  03 Octombrie 2022, 10:47

Iar Rotaru în curând va devino încă un patron ce distruge Craiova, și noi suporteri avem limite. Limita este foarte sus, noi nu vrem echipă sa bată într-una, dsr vrem echipă sa ia bătaie cu 4-3 de exemplu. Vrem echipă care la 3-0 sa aibă mentalitate ca pot întoarce jocul. Cu ce aduceți voi din conducere, ne-ați îndepărtat. Am omis sa mai merg la meciuri, sa mai privesc măcar la tv. Nu îmi mai pasă, dsr sunt nervos! Este echipa Craiovei iubită, nu trebuie să-și bata joc de ea Cîrțu sau Rotaru. Trebuie luată atitudine, trebuie ca un suporter sa fie în club sa vadă ce și cum. Unde merg banii, unde nu se muncește. Sunt mulți care trăiesc din amintiri, și trebuie sa stopam. Suntem în ani 2022 și trebuie sa acceptam realitatea. Craiova maxima este în inimile noastre, dar trebuie sa formăm un club puternic din nou. Dacă rotaru nu vrea sa plece, vrem performanțe și bucurie. Nu vrem să fim bătaia de joc a acestei conduceți infecte. Plina de bndari și țânțari care sug toți bani clubului fără sa facă ceva util. Rotare ori ești cu noi, ori împotriva fanilor. Trebuie sa te decizi, eu cred ca trebuie sa câștigi și tu, dsr în acest fel doar tu câștigi. Noi suntem luați de proști pe față fără nerușinare

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  02 Octombrie 2022, 22:58
Postat de ionescugeorge77 pe 02 Octombrie 2022, 16:38

AB loveste din nou ...acest fcsb ist care scrie despre U.Cv. scrie un articol prost impotriva lui Radoi ...El ne spune cu cuvintele lui ca Radoi este un antrenor slab care vorbeste prostii ...Eu personal nu mai astept nimik de la echipa mea sezonul acesta ...Rotaru si Cartu si au batut joc de LB nu l au lasat macar pana in noiembrie ...acum vine nota de plata ...o sa terminam mai jos de locul 3 ...

Infinteaza un fan club LB daca tot il regreti atat! Avem antrenori de chiftele in Ro asta e singurul adevar. Cind il vedeam pe Balint ce aberatii debita ... nu avea sut pe poarta si ne spunea ca a pregatit meciul la victorie)))

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  02 Octombrie 2022, 22:54
Postat de eunescu09 pe 02 Octombrie 2022, 18:56

Îmi este imposibil sa înțeleg ce au antrenat în 2 săptămâni de pauza căci ceva fotbal am văzut doar la Bancu și Ivan, care nu s-au antrenat cu Radoi. Un joc absolut imobil, cu jucători stații și pasivi, fără demarcari, fără driblinguri, fără pase în mișcare, cu o banda dreapta moarta de ani de zile

Au antrenat bulanul si prostia cum s a exprimat Cartu cu ceva timp in urma)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează