FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS Universitatea Craiova // Șoc în Bănie! Victor Pițurcă a vrut să plece: „I-am zis și patronului”

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2019 16:31

Victor Pițurcă, managerul lui CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că era pregătit să rupă contractul dacă nu se schimba gazonul: „Îi spusesem și patronului”.

Aseară urmau să demareze, în sfârșit, lucrările de înlocuire a gazonului deplorabil de pe „Ion Oblermenco” cu unul hibrid. Cel solicitat de antrenorul Victor Pițurcă încă de la numirea sa în funcție și fără de care era pregătit să rezilieze contractul, așa cum a dezvăluit la Telekomsport. 
 

„Să ştiţi că mi-am şi pus problema chiar să renunţ dacă nu se va... chiar vorbeam cu patronul echipei, fiindcă nu îmi convine, nu îmi place. Nu numai că este vorba de munca mea, este vorba şi de viaţa jucătorilor, este vorba şi de ceea ce pot ei să păţească", a declarat Piți 

El a explicat că „e foarte dificil să joci pe un teren de genul ăsta. Mai ales tu, echipă gazdă, care am avut trei meciuri la rând pe acest teren şi jucătorii la un moment dat se şi panichează. 

Se şi sperie, fiindcă nu poţi să îţi desfăşori jocul aşa cum trebuie. Nici să pasezi nu poţi şi, când vine mingea spre tine şi trebuie să preiei mingea, e foarte dificil. Pentru mine a fost foarte importantă schimbarea acestui gazon". 

Antrenorul în vârstă de 63 de ani a mai spus că a văzut noul gazon, iar „un reprezentant din partea clubului nostru a mers şi l-a văzut și el, un gazon excelent. Sper să se monteze acest gazon hibrid şi să nu mai avem probleme din cauza gazonului”. 

200.000 de europe sezon câștigă Piți la Craiova și mai are contract încă 3 ani

700.000 de eurocostă înlocuirea gazonului de pe "Oblemenco". Primăria Craiovei va contribui cu 300.000 de euro

Koljic incert, Bancu suspendat 

Pentru meciul cu CFR, de la Cluj, Craiova nu va putea miza sigur pe Bancu, suspendat. Sub semnul întrebării este prezența lui Koljic, accidentat în recentul cantonament de la Mamaia. 

Atacantul bosniac, abia revenit pe teren după o pauză de 7 luni, a suferit o „încărcare pe mușchi", iar medicii fac eforturi să-l recupereze până sâmbătă, la ora partidei. La antrenamente a  revenit, în schimb, Uros Cosic, dar e puțin probabil să intre în cărți pentru acest meci.

Vezi și:

GSP LIVE // VIDEO Ștefan Ciuculescu l-a imitat pe Gigi Becali în direct! :D » A povestit cum a reacționat patronul când l-a văzut

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!


 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  15 Octombrie 2019, 21:10

Ce conducatori imponti avem... ***? Trebuie sa se bata Piturca pentru gazon nu... e obligatia lui? Era obigatia lor sa se bata pentru un gazon corespuzator nu sa si-l tina pe asta mocirlos si *** drept embla pentru praz Conducatorii astia sa pasca vacile nu.. sa conduca

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  15 Octombrie 2019, 20:16
Postat de blatistu49 pe 15 Octombrie 2019, 18:06

da ce clona are Patron ??? cum a fost infintat asa va disparea

Stai si asteapta. Pana una alta a disparut Psd-ul de la guvernare ...slava Domnului !!

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  15 Octombrie 2019, 19:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cine *** mai sunteți și voi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează