FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0 // Andrei Cristea exultă după primul gol în tricoul oltenilor: „Am avut impresia că sunt în altă țară”

Foto: SportPictures
Foto: SportPictures

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2019 23:05

Andrei Cristea (34 de ani) a fost titular pentru prima dată la CSU Craiova în victoria cu liderul CFR Cluj, scor 2-0, și a marcat primul gol pentru olteni.

„Sunt foarte fericit pentru primul meu gol. A fost o atmosferă incredibilă! Oltenia merită un astfel de stadion și o astfel de atmosferă. Cred că suntem echipa cea mai iubită și cea mai organizată. Am trăit la maximum această partidă, am avut impresia că sunt în altă țară. E un stadion ca în Germania.

Mai avem mult de muncă. Sperăm să fim acolo sus de tot. În ultimii 3 ani cred că am 35 de goluri. Mă bucur că înscriu, că-mi ajut echipa. N-aș putea să dedic acest gol decât acestor suporteri minunați care ne-au încurajat până în ultima secundă”, a declarat Andrei Cristea la Look Sport.

Citește și:

CSU CRAIOVA - CFR CLUJ 2-0 // Jucătorii lui CFR Cluj, aroganți după înfrângere: „Cu ce a fost superioară Craiova? În prima repriză nu știu dacă a trecut jumătatea terenului de 3 ori”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
mobutu
mobutu  •  11 Februarie 2019, 10:07
Postat de ion.ionescu pe 11 Februarie 2019, 03:10

Ce greşeală, să nu vii la "adevărata Universitatea", a lui mititelu...Nu ai mai fi crezut că eşti în altă ţară, ci...la ţară.

zicea unu` de la camicaze.ro (intentionat le scriu numele gresit!) ca oltenii vin la stadion ca la Mall....hahahahaaaaaa......va dati seama in ce lume traim?Doamne, pazeste-ne de asemenea aratari ale lumii!!

aius
aius  •  11 Februarie 2019, 08:15

Bv.baieti !

ion.ionescu
ion.ionescu  •  11 Februarie 2019, 03:17

Super-cursă Mihăilă, super-atacant Adrian Cristea ! A trimis mingea exact unde a vrut, în fracţiune de secundă ! În plus, a muncit şi mult, ca şi Kolici, semn că Mangia a înţeles foarte bine cum trebuie învinsă CFR - o echipă de contraatac în deplasare, învinsă cu propria armă...Aspectul negativ : jucătorii s-au temut excesiv de CFR şi au scăpat prea uşor de mingi, degajând aiurea când puteau declanşa contraatacuri...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează